![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
mekan tasarımı
Eski dergilerden birinin sayfasında görmüştüm bu uygulamayı. Daha çok 1970 li yıllarda bazı mekanların tavanlarında bu ve benzer uygulamaların yoğun olarak kullanıldığını okumuştum ben ise bunu bir ev ortamına taşıdım üstüne üstlük birde üzerine aydınlatma boşluğu bıraktım bu devam eden bir tasarım sizlerden ricam bu konudaki görüş ve varsa deneyimlerinizi paylaşmanız teşekkür ederim.
max+vray not:ilk vray denemem |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
modelleme gayet iyi görünüyor..
fakat malzeme ve ışıkta sanırım problem var..kamera acısıda daha iyi olabilir.. iyi çalışmalar....başarılar... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba arkadaş;
çalışmanın başarılı olduğunu hissediyorum.niye hissediyorum çünkü anlatım biraccık fantastik olmuş.tavandaki 70 esintisine gelince , olay benim eski patronum için feci sahiplenimiş bi tavırdı.naçizane önerim.bence zeminde yarattığın boşukla orantılı bi hissiyat verirsen sankim daha bi hoş olacak.biraz yalnız kalmış tavanda fazla özgür bi tavır almış.yani mesela tavanda konsept olarak daha kompakt çalışıp oluşturduğun biçim içerisinde doluluk ve boşluklarla kendi zevkime göre daha bi başarı yapcan sankim.bu arada mesala arada bi boşluğu aydınlatma diğer bi boşluğu tavandan sarkan müstesna bi çiçek saksısı için düzenleyebilirsin. e biraz da materyalle olcak bu iş .hani görelim ışık nasıl geldi nerde takıldı .tavandan yayılan ışık içinde çevreye daha bi katkılı çözüm olur gibi. sen yap biz bakalım gerekli gevezeliği de ben yaparım.![]()
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
estağfururlah sayın mell ilgine teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Diyalog Konugu
|
- camdan bakınca dışarıda birşey yok?
- genel olarak kontrast ve derinlik eksikliği var - yer çok parlak (bu tip cilalı yüzeyler bakış açısı düşük -yere paralele yakın- olduğu zaman çok yansıtır ama sizin çalışmanızdaki gibi daha dik bakıldığı zaman bu kadar yansıtmaması lazım) - ışığın geliş yönü belli değil - kadraj sola çekmiş :o) Genel havası iyi, ama gerçek mekanları ve fotoğrafları incelerseniz eksiklikler ve hatalar daha net görülebilir. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
teşekkür ederim sayın özdaş başarılarınızın devamını dilerim
|
|