![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
NİKA belkide NİKA-TUBA restaurant
Nilüferin Ni si chrome nickel in ve Kadir in KA sı
ortağız artık yakında kadir işimizin başına geçip istanbula yerleşiyor , batarmıyız bilmem ama denemeden bilemeyiz..ortak yaptığımız bir iş _ belirteyim hızlı bir iş çok az sürede yaptık ve başımıza ne olaylar geldi.. kadir in pc gitti, net çöktü, ben hastalanıp ayılıp bayıldım wersus abim yeter ülen yerim işini deyip olaya dahil oldu... Aslında bu NİKA-TUBA olmalı nedeni ise barışımında daha fazla uykusuz kalma diye yardım etti.. anlıycağınız çorba gibi bişi oldu.. benim gözlerde menemen oldu ![]() ![]() ![]() bir wip çalışması olup en kısa zamanda yeni render almak için sabırsızlanıyorum ![]() çalışma hakkında bilgi vereyim * tasarım bana ait , abiminde fkir önerileri oldu.. * dış bina oldukça zor , çokgen modeller biraz karışık oluyor , kadir saolsun süper modelledi *bende hastalanınca objeleri yerleştirmek abime kaldı *dış bina render ınıda barışım aldı * sandalyeler birtek freeden bozma başka bişi yok , dipnot : duvardakiler leke değil pleksidir ...
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Cvp
Gerçekten güzel bir çalışma olmuş.Yalnız masalara biraz daha detay ekleseydin Tabak bardak peçetelik gibi Environmenta da dikkat et biraz restoran gökyüzünde gibi durmuş Bide o yerdeki kırmızı refüjle ayrdığın bölgede herhangi bir kot farkımı var?
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|