![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
calisma 15
Calisma 15
Hardware: Islemci: amd athlon 2500 Bellek: 512 Mb Software: Autocad Viz Photoshop Renderer: Default Scanline Renderer (hic bir plug-in yok, standart isiklar) Render zamani: yaklasik 1,5 dakika (1600 pixel en icin) Ek bilgi: Proje konusu goruldugu uzere bir bebek odasi. Tasarim ve mimari gorsellestirme bana ait. Her turlu soru, elestiri ve yorumlarinizi bekliyorum. Saygilar En son venom tarafından düzenlendi : 30-10-2007 18:11. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
130 kusur hit ama tek bir yorum ya da elestiri yok
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Ben beğendim vallahi.
Kimse pek yanaşmıyor artık standart ışıklandırmaya galiba. Bunun acısını bende çekiyorum. Bir kaç çalışmamı kimse beğenmemişti Her projeye aynı zamanı harcayamıyorsunuz ne yazıkki. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
yorumun icin tessekur ederim parathoner. bu arada bu calisma 2 yil oncesine ait. bebek yataginin ucundaki cocuk bezi degistirme bolumu cocuk buyuyunce cikip komodin olabiliyor. mobilyanin uzerindeki lake boya da istenilen renkte duzenlenince yeni bir cocuk odasi halini alabiliyor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
eh siz de öyle derseniz canım olmaz ki
her çalışmana şahane dersek bizi parathoner'e devamlı övgü yazan kişi olacağız diğer yönden ben açıkçası venom'un işlerinde pek eleştirecek bir yön bualmıyorum ne diyeyim yani diğer yönden artık sizi tanıyoruz ki venom da beni tanır çok yakında eh bu durumda yorum yapmazsak da bakmıyoruz değil hit sayısına zaten dikkat ediyorsunuz. kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Benim söyleyebilecegim tek şey biraz kontrast eksikliği var sanki belki de biraz keskinlik ..
Filtre olarak ne kullandınız Venom hocam ? Sevgiler
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
tesekkur ederim ayasofya, beni mahcup ediyorsun
tanisikligimiz 1999 yilina dayanir.ben bir oz elestiri yapayim o zaman; supurgelikleri yapmayi unutmusum. gokhan, evet cok haklisin; contrast da keskinlik de yok. bunu ozellikle yaptim. bu mekanin bebek odasi olmasi nedeniyle daha soft bir etki vermeye calismistim. photoshop da bir filtre kullanmadim, sadece level ayarlarinda red degerini artirdim ki daha sicak bir goruntu olussun, o kadar ![]() saygilar |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|