![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Harem
Boş olduğum vakitlerde ara ara uğraşıp bitirdiğim bir çalışma. Max ve vray kullandım. Umarım RTÜK'e takılmaz. Herkese kolay gelsin. İyi seyirler
Ve wireframe: ![]() En son Parathoner tarafından düzenlendi : 21-11-2005 18:59. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
keremcim sonunda !!!!!!!!!!!!!!
www.parathoner.com ![]() açılmasına çok sevindim.. fakat öle bi yazı karakteri ki farkedilmiyor bile, bu konuda seni uyarmak isterim ![]() kaplamalar harika görünüyor.. ellerine sağlık deyip boş vakitlerinin fazla olmasını dilemeliyim : ) bir de sanırım.. bir daha bakmalıyım çalışmana ![]()
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
yani süper bir çalışma olmuş eline sağlık en sevdiğim şey ise duvardaki yazı arkasında kırmızı ışık renk uyumu içinde hoş bir aykırı
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
RTÜK'e takılması için bu sahneye poser eklemesi yapmanız gerekirdi.
Onun dışında problem yok. tebrikler hah mutfak şekerleri mi bu mu derseniz galeri'ye bakmanızı isterim heh heh..
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
...
boş zamanlarınızda zaman ayırıp gayet güzel işler çıkarıyorsunuz
tebrikler ...
Sen seni üzme ! En son etic tarafından düzenlendi : 21-11-2005 14:50. Nedeni: kelime eksikliği |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Keremcim RTÜK'ten önce Imageshack ' e takılmış sanırım
![]() Buraya eklersen görüntüleri sevinirim. Sevgiler
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Gerekli düzeltmeyi yaptım, bakalım benim sitenin bandwith'i dayanabilecek mi?
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Kendi mesajımı düzeltemedim. Sanırım sayfada bir sorun var. Sitemin bandwith'i yetmediği için buraya tek görüntü olarak tekrar yüklüyorum. Herkese kolay gelsin.
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
tavanda ayna demek....
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Vallahi tamamen duygusal
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Daha önceki çalışmalar daha iyiydi diye düsünüyorum, bu bana biraz Parathoner stili dısında daha soguk geldi, sıcak çalışmalar görmeye calismisiz senden
![]() Bir malzemelerin subdiv ayarlarından dolayı mı o noise ? Sevgiler
Gokhan Ondem En son Mourner tarafından düzenlendi : 29-11-2005 16:03. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
Odanın fikir babası yakın bir arkadaşımın abisi. Onun odasında da (bekar iken) tavanda ayna vardı ve görünce (arkadaşlarla beraber parti evi ararken abisini evine gidince gördüm) süper bir fikir dedim. Aynanın tek bir amacı var. Ama fikrin -kendi düşüncem tabi- harika olduğunu düşünüp bu konuda çalışma yapma isteği oluştu bende. Daha öncede buna benzer bir çalışma yapmıştım bu yeni MIX'i oldu açıkçası
Yurt dışından gelen mailler oldukça hoşuma gitti doğrusu. Ama bazıları siz Türklerin aklı sadece buna çalışır diyen bir Alman Hanımefendiden de tepki aldım açıkçası. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu calismada bazi nesnelere golge dusurmesin, isik yansitmasin komutu mu verdiniz,
evet ise hangileri? halinin ve yatak ortusunun malzemelerini ogrenebilir miyiz? (gercek hayatta nedir?) |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
|
Alman P... pardon "erotik" film sektörü yok tabi
Kimin aklının neye ne derece çalıştığı belli. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
sadece fikir..
Aynanın tavanla arasında kalan boşluğa aydınlatma yapsan belki daha farklı olur.. sadece 1 fikir..,
beti |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|