Alıntı:
|
Orijinal metin omr tarafından gönderilmiş
bu calismada bazi nesnelere golge dusurmesin, isik yansitmasin komutu mu verdiniz,
evet ise hangileri?
|
Hiç bir nesneye bu özellikleri vermedim. Bir tek perde ve camda malzemeden ve benim sabırsızlığımdan kaynaklanan ışık geçirme sorunu oldu onuda "malzemelerin "cast shadows" 'unu açarak hallettim.
Alıntı:
|
Orijinal metin omr tarafından gönderilmiş
halinin ve yatak ortusunun malzemelerini ogrenebilir miyiz? (gercek hayatta nedir?)
|
Halının malzemesi VRayFur katkılı taş duvar malzemesi. Renkli olduğu için taş kaplama gibi durmuyor. Bazı arkadaşlar Fur malzemesini tam vermemişsin demişlerdi. Yani tam tüylü gibi durmuyor.. Evet bunun farkındayım ve bilerek yaptım.
Yatak örtüsüne ise hafif tüylü parlak etkisi vermeye çalıştım. Farklı ışık alan sahnelerde bu biraz belli oluyor. Fakat bazı açılarda hiç anlaşılmıyor.
Sahne çok aceleye geldi. Doğal olarak bir çok görsel ve tasarımsal problemi vardır mutlaka. Dolayısıyla bir çok yerde beğenilmedi. Eleştirisel yorumlarda bir çok üstadıma hak veriyorum. Daha iyisi olacak inşallah.
Alıntı:
|
Orijinal metin btl tarafından gönderilmiş
Aynanın tavanla arasında kalan boşluğa aydınlatma yapsan belki daha farklı olur.. sadece 1 fikir..,
|
Aslında çok güzel bir fikir. Bunu bende düşündüm ama sadece "HAREM" yazısının arkasına bir neon koymak daha iyi bir fikir gibi geldi.
Alıntı:
|
Orijinal metin btl tarafından gönderilmiş
bu arada süpürgelik eklesen eksik kalmayacak gibi...
|
Aslında o kadar çok eksik varki...