![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Çok katmanlı render örneği (Arredamento Mimarlık dergisi kapağı)
Selam,
işin kendisi mimari modelleme olmasa bile Arredamento Mimarlık dergisi kapağında, "Tarihsel Yapılar ve Bütünleme" konusunu çağrıştırmak üzere hazırlanmış bir işti. Workshop'ta sorulan bir soruya ayrıca açıklama getirmek üzere post ediyorum. Kapak Prodüksiyonu: DKFY Kapak Tasarımı: Bülent Erkmen İllustrasyon: Çetin Tüker Uygulama: Kağan Gözen, Esin Sarpkan, BEK İşin bizi ilgilendiren teknik kısmı, çok katmanlı render. Ya da tek bir resmi farklı bileşenler halinde farklı render sistemleri ile render edip photoshop'da birleştirilerek oluşturulması. Ayasofya eğer bu konuyu foruma aykırı bulursa silebilir veya gerekli yere kaydırabilir. İşin detaylarını Ayasofya'dan "olur" aldıktan sonra yazıcam. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, Çok-katmanlı-render prensiplerinin anlatımını burada görmeği ben de arzu ederim...yararlanabileceğimizi umuyorum... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
olur da olur bal gibi olur
mimarlık dergisinin kapağı bizim için uygun bir render çalışmasıdır buyurunuz efendim
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Teşekkürler,
Benim web sitesine koymak üzere hazırladıgım DEV imajlara link verdim. Eğer anlaşılmayan herhangi bir nokta var ise onu da ayrıca acıklarım. Camera matching tamamen göz kararı yapıldı. Obje de tahmini olarak çizildi. Skylight için HDRI map kullanıldı. Bütün spotlar yeşil plastik obje üzerinde parlak noktalar oluşturmak için kallanıldı. http://www.cetintuker.com/workshop/arredamento1.jpg http://www.cetintuker.com/workshop/arredamento2.jpg En son Çetin Tüker tarafından düzenlendi : 01-11-2005 01:01. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|