![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
karabük bel. mim. proje yarışması çalışmaları
Herkese selam.
Öncelikle karabük belediyesi hizmet binası mimari proje yarışmasına katılmış olan kazanan veya kazanamayan tüm ekipleri verdikleri emeklerden ve cesaretten ötürü tebrik ederim. Yarışmadan bir ödül kazanamadık ama yorucu bir o kadarda keyifli bir çalışma oldu.Proje müellifi olduğum tasarımdaki sunumlar ve çizimler bana ait. Kullanılan proğramlar utocad 2002, Viz r4, photoshop 7.0En son shadow tarafından düzenlendi : 27-10-2005 02:19. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
son pafta
6 nolu pafta sunumu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Günaydın shadow, Tebrikler ...herşeyiyle ilgilendiğiniz bir proje sunumu olmuş...güzel 'concept' sunumlar... Cesur ve iyimser yaklaşım için de tebrikler..başka yarışmalar da olacak ve belki yeni ekipler kuracaksınız....güzel haberlerinizi de duymayı ümit ediyorum... Başarılar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
tebrikler
ben de sunuları çok çok beğendim çok canlı olmuş kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
tebrikler ...
gördüğüm kadarıyla herşeyiyle çok hoş bir proje olmuş sunumu dahil. cephelerinizde baya şık duruyor. özellikle kuzeybatı cepheniz
umarım yarışmalara katılım arzunuz hiçbir zaman tükenmez. tekrar tebrikler ...
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Güzel yorumlarınız ve temennileriniz için herkese teşekkür ederiz.Başka güzel yarışmalarda buluşmak dileğiyle... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
gerek sunum gerek tasarım gerçekten hoş... Bu gidişle şeytanın iki bacağınıda kıracağına inanıyorum... şimdiden bir sonraki katılacağınız yarışma için başarılar...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
tebrik ederim
![]() |