![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
viz 4.2'de unwrap aracı nerededir
3ds Max Tekİ Map AÇma İŞlemİnİ SaĞlayan Modİfİer Lİst Tekİ Un-warp Aracini Vİz4.2 'de Nerede Bulabİlİrİm....
Saygilar Şİmdİden... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
konu ismi
"Acilll yardım" dan içeriğe uygun olarak düzeltildi. herkesi işi acil forumlarda konular içeriğe uygun olmalıdır. sorunuza gelince viz 4.2'de unwrap var mı ne yazık bu makinede yüklü viz olmadığından söyleyemeyeceğimz. viz 4.0'da galiba unwrap yok. bakacağım.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
peki viz 4 de obje üstüne bir yazı yazma ve istediğimiz noktaya ayarlama islemini hangi arac ile yapabilirim.amacım barkot , logo , etiket yada duvara bir resim koyabilmek.. 3ds max teki unwarp aracına esdeger viz4 te hangi arac var? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Ben mecburen multi-sub material sayesinde faceleri numaralandırarak verirdim.
unwrap gibisi yok. ya da onun olduğunu bilince diğer yöntemler çok başarılı gibi gelmiyor. kolay gelsin
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
tsk ederim...
|
|