![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
![]() |
Teşekkürler LKDel, ................................ Değerli Ziyaretçiye not: okuduğunuz son mesajların asıl oluşma sebebi Ayasofya'nın çalışmasını içeren ilk mesajdır.. lütfen ilgili linke uğrayınız..: Karabük Belediye'si mimari proje yarışması için Teşekkürler ![]() En son asteria tarafından düzenlendi : 28-10-2005 16:20 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Mimar
![]() |
simdi forum rendering forumu ama
dayanamadim yazmadan.. bu yarismadan satinalma kazanan tasarim grubu uyesi olarak, o sacagin nasil bir islev ustlendigini anlayamadim acikcasi..sacak, sacak kadar yukselen binalarin uzerini kapliyor.. bana sahsen biraz manasiz geldi o sacagin orda olmasi..o sacak olmasa ne degisecek???? burda herkes sunumlarin renderinglerini tartisiyor ama ben kutleler arasindaki dil farkinada cok anlam veremedim acikcasi.....kuzey dogu yonunde kademeli binalar guneybati da ise cok farkli bir dil ve onlari baglayan yapi elemanlari..bana proje bu noktada kararsiz geldi.. juri raporunu okudugumda ise, jurinin projenin ana tasarim kararlarina derin elestiriler getirmesine ragmen projenin 1. mansiyon almasi bana cok ilginc geldi... Turkiye den uzak olup yarismalar girmek gercekten bazen anlasilmaz oluyor
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
evet burası rendering bölümü
öncelikle ilginç gelen sonuçlara alışmalısınız. ben çokkkkk önceleri alıştım bu duruma. Diğer yönden bana size ilginçe gelenler ilginç gelmedi. Normal gibi geldi. Demek ki siz, ben ve jüri çok farklı düşünebiliyor. Bina ile ilgili konuları mimari yarışmalar bölümüne yazarsanız daha iyi olur. render kısmında render tartışıyoruz. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|