![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#121 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
ben daha detaylı bir yazı yazana kadar kaliteli dokular için
www.newtek.com community member freebies den dokular indirebilirsiniz. Önce üye olmanız gerekecek. |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
...
Özlettiniz yahu kendinizi
Gözüm arar oldu valla bu çalışmayı yeni mesajlar listesinde ... Umarım sizlere müdahele ettiğimi falan düşünmezsiniz. Aksine tüm samimiyetimle sizleri merak ettiğimdendir bu yazım. Hepinize kolay gelsin ...
|
|
|
#123 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Geçen hafta içinde okul ve işlerim ve özellikle tezimle ilgili konularda bir yogunluk oldu o yüzden buraya yetişemedim. Kaldığımız yerden devam edicez
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Arkadaşlar, yaptıklarınızı yollarsanız daha iyi ilerleriz. İyi kötü ne varsa artık. Ben bazen ne anlatacagımı bilemiyorum cunku sizin öncelikli beklentilerinizi bilmiyorum. Sorularınızla beni yönlendirirseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Ben yavaş yavaş kaplama denemelerime başladım artık.
Sevgiler
|
|
|
#126 |
|
Forum Üyesi
İzmir
İç Mimar
![]() |
izlemeye devam ediyorum
herkese selam.bu ortak çalışmanın yapılış amacından dolayı devam edecektir diye umut ediyorum.iyi çalışmalar hepinize...Mourner, duvardaki ahsap lataların düşey derzleri şaşırtmalı ve düzensiz olsamı acaba?(dışardan biri olarak karışmaktan çok destek olmak içindir önerim)
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Arkitera Üyesi
Kayseri
Mimar
![]() |
merhaba cetin hocam ve forumu takip eden diger arkadaslar
katılmıs oludugm workshop calısmasından son derece mutluyum yanlız benim icin workshop un sonu geldi sanırım cunku 6 gun sonra askere gidiyorum ![]() evet gercekten workshop calısmamı bitiremeden askere gidecegim icin cok uzgunum.. calısmayı yarım bırakıp gitmek hos bir sey degil biliyorum ama baska carem yok su anda umarım askerden geldigim zaman calısmamı tamamlayıp buraya koyma fırsatım olur bunu cok isterim (: workshop a katılan butun arkadaslara basarılar dilerim. haftasonu izinlerimde ilk bakacagım yerlerden birisi burası olacak calısmalarınızı buyuk bir sabırsızlıkla takip edecegim.. cetin hocam size ayrıca cok tesekkur ederim bilgilerinizi bizimle paylastıgınız icin. Sizden cok sey ogrendik ogrenmeyede devam edecegiz insallah calısmalarınızda tekrar basarılar dilerim workshop calısmasında yetistirebildigim kadarını paylasmak istedim sizlerle.. |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Yönetici
Kocaeli
Mimar
![]() |
devam
uzun bir süreden sonra bende bendeki durumu atayım dedim
![]() buda nacizane bir aydınlatma testi yapayım dedim onun sonucu
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
çok güzel. Işıklandırma denemesinden de anlaşıldıgı üzere hiç göze batan köşe yok. Bence artık dokulamaya gecelim. Yılbasından sonraki hafta dokulama ile tekrar başlicaz.
Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Selamlar hocam, arladaşlar. Bendeki son durumda bu. Işık biraz fazla patlamış
![]()
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Bu da benim projenin güncellemesi....
Yukardaki işlerin dokulamalarını ne zaman görücez?
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Forum Üyesi
![]() |
workshop ışığında
Sayın çetin hocam workshop un ilk başladığı günden beri dışarıdan takip üstündeyim
Dersleriniz ve konulara verdiğiniz cevaplar eşilğinde çalışmalarıma devam ediyorum...Workshopun ilk başladığı günlerde işler ve mezuniyet uğraşları içinde olduğumdan katılmaya zaman bulamamıştım, zamansızlık yüzünden işlere gereken zamanı ayıramıcaktım. Şimdiki zamanda ise workshopa gereken zamanı ayırabilcemi düşünüyorum...Çetin hocam bu dakkikadan sonra workshopa katılmamın bi mahsuru varmı... ![]() Workshop ışığında yaptığım çalışma... iyiki varsınız Çetin hocam |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Elbette katılabilirsiniz... Çalışmanız iyi bir başlangıç ancak üzerinde söyleyeceklerim olacak daha sonra. Şimdilik kapı cok göze batıyor.
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Workshopa katılmama izin verdiğiniz için sağolun Çetin hocam....
Çalışmamın kontrolsüz geliştiği için eleştirilecek cok yanı var... Benim şimdiki düşüncem çalışmayı model olarak yeniden ele almak daha sonra kamera ve ışık düzenin oturtmak ve yeniden dokulandırmaya geçmek.... Modelleme Eksikleri Benim gözüme batan sıva çatlakları sizin çalışmanızdaki çatlaklara dikkatli bakınca derinliği daha fazla ve de duvar boyasının altında bi sıva yüzeyi ve onunda altında tuğlalar var... Benim çalışmamdaki sıva çatlakları çok keskin ve 2d gibi duruyor.. Siz nedersiniz hocam...Merdivenin kamera bakışına göre sağ tarafına bir tırmık modeli eklicem yerede bir kürek belkide Kapı kolunu büyütüp birde kapıya tokmak eklicem tabi birde menteşe Hafta sonuna çalış çalış çalış programı var yani İyii çalışmalar hocam..... Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Olacak ama daha cok çalışmak gerekiyor. Zamanın uzun olması sorun değil. Uzun sürsün ama yaptıgınız her dokudan modelden emin olun ve memnun olun.
Basarilar. Diğer arkadasların calışmalarını da bekliyorum... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|