![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#91 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Bendeki son gelişmeler
|
|
|
#92 |
|
![]() |
Merhaba, Çetin Tüker, özel çalışmanızın yansıyan aşamalarını ayrıca 'online' burada izlemek çok keyifli...Özellikle kemerli bir sistemi karmaşık gibi görünen olmaktan uzaklaştıran ayrıntılar izleyebiliyoruz... .avi uzantılı 'tutorial' lar gelince daha çok sevindim.. çünki .rar' larla pek uyumlu değil benim sistemim; başarılı bir yüzey çalışması ders anlatımı ..çok akıcı,açıklayıcı...Ve Mourner, çalışmanız çok güzel bir çerçeve oluşturmağa başladı... biraz romantik, biraz nostaljik, çokca sevimli ...Beklentiyle izliyorum.. artık herşey somutlaşmaya yaklaşıyor...Ve Marvell , sütun biçimlendirmenin pek çok yaklaşımı olabileceğini sizin çalışmanız sayesinde yakından gördük...ben de arada fırsatlar yaratıp nasıl daha da pratik olabiliri denedim...İyi çalışmalar tüm grup üyelerine... |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
RAR uzantılı dosyaları avi olanlarla değiştiricem.....
Yavaş yavaş doku - model ilişkisi, malzeme-model ilişkisi ve dokulamaya geçelim. Aşagıda netten buldugum bazı fotografları 3D'ci gözüyle inceledim. Sorular bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
devam...............
En son Çetin Tüker tarafından düzenlendi : 22-10-2005 23:45 |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Selamlar arkadaşlar ve Çetin hocam. Öncelikle dersler için çok teşekkürler. Projemin son hali ve iki farklı açıdan wiresi. Hocam çevreye scatter ile çim yapacaktım ama bendeki makinada 512 mb ram olduğundan dolayı verim alamadım, bu sorunu kaplama ile mi gidermeye çalışayım.
![]() ![]() Sizin gözünüzle bu tür yapılarda kaplama ve eskitme olarak nasıl bir yöntem uygulasak en güzel sonucu elde edebiliriz. Mesela bina ve taban arasındaki kesişme noktaları nasıl birleştirilmeli. Ben folotlardan villaları inceledim ama yinede sizin fikrinizi almak isterim. Birde kamera açısını genişmi tutsak yoksa belli bir ana nesneye mi odaklansak daha iyi olur ? Tüm arkadaşlara kolay gelsin. Saygılar... |
|
|
|
|
|
#96 |
|
![]() |
Merhaba, 'Tutorial' ların .AVI uzantılı dosya olarak düzenlenmesi ile ilgili zahmet için teşekkürler... Ve ayrıca fotoğraflardan birindeki 'bump' lı yüzey üzeri ayrı bir 'mesh' hazırlanması çalışmasının ilkelerini duyabilirsem sevineceğim.. İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
İmajlar icin tesekkurler ,
Buradan artık herkes üstüne düseni yeniden gözlemlemeli ![]() Mesela ben öncelikle yel değirmenime bir bakayım ![]() Kolay gelsin Sevgiler
|
|
|
#98 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Pek Yakında....
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Arkitera Üyesi
Kayseri
Mimar
![]() |
tesekkurler asteria sutun konusu gercekten cok sey ogretti bana
modelleme konusunda biraz yavas oldugum icin geriden yavas adımlarla geliyorum ![]() kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
ben de yavaşım dert ertmeyin....
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
![]() |
Merhaba marvell, Sevgili grup yöneticimizin de belirttiği gibi yavaş olmanın veya dikkatli adımlarla ilerlemeyi seçmenin gerçekten de yanlış veya eksiltici bir niteliği yok…Bu süreç sizin hür olarak öğrenmek için kullanacağınız, gönüllü olarak dahil olduğunuz süreciniz, bir yarışma değil…Bu çalışma boyunca iyi öğrenilmiş herhangi bir minik detay bir ihtimal bir başka yerde ve süreçte sizi çok hızlı düşünür ve tavır belirler hale getirecek unsurdur… Zevkli çalışmalar dilerim… |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
ADSL baglantımda bir sorun var. O yüzden yeni "video dersleri" ekleyemiyorum sanırım yakında düzelir. Herkesten özür dilerim.
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
![]() |
Merhaba, Siz ne zaman gönderebilirseniz, uygun olacaktır...Teşekkürler zahmetler için.. |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Aşağıdaki linkleri incelemenizi öneririm.
FotoEğitim Bölümü ( Hakan Küçülefe (cosmos) ) Temel fotoğraf bilgileri: http://www.fotokritik.com/fotoegitim PhotoShop Bölümü ( Vildan Özfenerci (malina) ) Temel Photoshop Bilgileri http://www.fotokritik.com/photoshop |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Arkitera Üyesi
Kayseri
Mimar
![]() |
cetin hocam linkler icin tesekkurler
ben bazı is nedenlerinden dolayı calısma ile bir sure ilgilenemedim ama en kısa surede calısmayı ekliyecegim iyi aksamlar |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|