![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#61 |
|
Forum Üyesi
|
Merhabalar Çetin hocam işlerin yoğunluğunda kurtulmama az kaldı. Geçmiş olsun gayebe. Artık daha aktif olarak takip edebileceğiz inşallah. Dersler için teşekkürler. Herkese kolay gelsin. Saygılar....
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öncelikle ayasofya, gayebe ve ÇEtin Hocam geçmiş olsun ,
Ben de yoklamamı vereyim ![]() Söyledikleriniz üzerinden çalışmaya devam ediyorum, cepheye biraz daha ayrıntı kattım, geri plani da çalışmaya devam ediyorum daha sonra birleştirecegim. Ben çalışmam için biraz da Matte Painting yardımı almayı düşünüyorum (umarım "haydaa" demediniz )Sevgiler Gökhan
|
|
|
#63 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sanırım belli bir mesaj sayısını aşınca Forum kendini korumaya çalışıyor bizden
![]() Bendeki son gelişmeler : ![]()
|
|
|
#64 |
|
Yönetici
|
iyi gidiyor
![]() Düzeltmeler ve bazı fikirlerimi ekledim. Resmi yukarı ve saga dogru büyüttüm biraz. Arkadaslar siz ne diyorsunuz? Ben bi sıkışma hissediyorum burda. O değirmen fazla mı büyük? Soldaki kitle fazla mı yakın kameraya? sanki o kitle ile aramızda bişeyler olsa mı? Bi rahatsızlık var. Gözümüz bir yere yönlenemiyor sanki...Herşey bir anda göze giriyor gibi... Matte painting konusunda yardımcı olamam şu anda. Benim uzmanlıgım değil... En son Çetin Tüker tarafından düzenlendi : 12-10-2005 06:32. |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhabalar eleştirileriniz için teşekkürler,
Aynı şeyi ben de hissettim, ancak o değirmen orada tek değil hemen gerisinde kümelenmiş evler var onlari da ekleyince toparlanacak gibi duruyor, tabi render aşamasında o kısmı flu bırakmak nasıl olur deneyebiliriz. Kendi kendime bir background boyadim dün ![]() Sonlara dogru onu da gösteririm size zamanınız olursa bakarsınız ![]() Cephedeki elemanlar ahşap kaplamalar çok nizami ve küçük boyutlarda kesilmisler 65 cm ile 35 cm arasında bazıları eksik onları eksiltmedim henüz ![]() Sevgiler
|
|
|
#66 |
|
Yönetici
|
Tutarlı olmak acısından, "workshop" kelimesini hangi Türkce kelime ile değiştirebiliriz?
"Atelye / atölye" uygun mudur ? Gerci bu kelime de fransızcadan devşirme... "İşlik" nasıl? Daha cok mekanı tanımlıyor daha iyi bir fikri olan var mı? Başlıktaki "workshop" kelimesini değiştirebilir miyiz? Değiştirelim mi? |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Forum Üyesi
|
Çetin hocam eğer başlıkta değişiklik yapılacaksa tasarım çalışması veya çalışma ortamı olabilir bence ama bilmiyorum sizin seçiminiz daha değişik olabilir.
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba Çetin Tüker, Ben 'workshop' sözünün Türkçe bir diğer kelimeyle birlikte kullanılmadığı sürece uluslararası kabul görmüşlüğü olduğunu ve rahatlıkla anlaşıldığını düşünüyorum...Yani başlık görülür görülmez içerik ve amaç hemen anlaşıldığı için ayrıca bir Türkçe karşılık aranması halinde bu kadar çabuk anlaşılamayabilir... Sizin burada yürüttüğünüz içerik olarak bir 'Çalışma-Araştırma-Geliştirme' olarak tanımlanabilir ve bu üçünü de kapsayan bir Türkçe kelime nasıl olurdu acaba? Çalışma 1..? Çalışma-Geliştirme ? Geliştirme ? Yürütme ? Gelişim ? Görüşme(ler) ? ... İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Arkitera Üyesi
|
bence atölye daha uygun gibi yinede karar sizindir
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Arkitera Üyesi
|
çalıştay fazla türkçe mi olur?
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Arkitera Üyesi
|
bence
sanki bana asteria hocamın "calısma-arastırma-gelıstırme" fikri daha anlamını bulur gibi geldi
|
|
|
#72 |
|
Yönetici
|
Tamam teşekkürler. halledicez..
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Diyalog Konugu
|
Keyifle sessiz sessiz takip ediyordum ama birden aklıma isim gelince yazayım dedim
0- "Grup çalışması" << sonradan eklendi 1- "Toplu çalışma" 2- "Ortak çalışma" Birincisi daha iyi gibi sanki, ayrı işler üzerinde çalışıldığı etkisini daha iyi veriyor gibi. böldüğüm iin özür diliyor, yeniden dinlemeye geçiyorum ![]() En son cozdas tarafından düzenlendi : 13-10-2005 17:11. |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
#75 |
|
Yönetici
|
Evet sanırım bu noktayı koyuyor... Biz artık işimize dönelim.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|