![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#136 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda yenilemeleri yapıcam hocam... Dediğiniz gibi çalışmaya duygu katlmalıyım
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Eski Cadde
Çetin Hocam, workshop davetiniz için teşekkürler.
Aslında ben bunu yabancı bir referans resme bakarak oluşturmaya başladım. Ancak tr3d de bazı arkadaşlar, meydana bir şadırvan filan koyarsan güzel olur deyince mekanın özelliği değişti. Kaplamalar konusunda çok başarılı değilim gerçekten. Bilgisayarın RAM 'ı zorlanmaya başlayınca artık fazla detaya giremedim ve bu kadar kaldı. Kaplamalar ve modelleme hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Hasan bey hoşgeldiniz......
Züper yaa workshop şenlencek gerçekten....
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Arkitera Üyesi
Kayseri
Mimar
![]() |
yeni arkadaslar katılmıslar aramıza
ne guzelbende iki haftadır cıkıyorum dısarı ama bakıyorum her seferinde yeni bi seyler yok cok uzuluyordum takipciniz olacam arkadaslar ![]() hepinize basarılar dilerim (murti cok sevindim katılmana ) |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Murat, marvell hoşbulduk, teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Forum Üyesi
![]() |
proje üstünde değişklik yaptım hocam yorumunuza sunmadan önce kapı modeline el atıcamı belirtmek isterim hocam... tabi birde soft renderdan sonra gözüme batan perdeler oldu onlar üstünde de değişklikler yapıcam... duvarda küçük dalgalı çatlaklar da yapıcam.... bahçe ye de eklenti modeller
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Saksılar, terlikler, ayakkabılar, kediler, kovalar, maşrapalar...
Kamerayı biraz geri alalım bence. Bir de şu merdivenlerin kenarındaki duvarlar... Sanki bu tarz bir evde öyle duvar yapmazlarmış gibi geldi. Bilemiyorum... Yani belki baska türlü bir duvar. Gölgeler fena değil ama az daha soft olmalı, bir de görünen yapraklar cok mekanik. Üzerine yaprak dokusu giydirelim. Design2: Sizin işi unutmuyorum sadece biraz üzerinde düşünmem gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Dedikleriniz doğrultusunda çalışmaya devam edicem hocam.. gölgeleri biraz daha soft yapıcam.... Sağ pencere altına bir divan koyucam oraya o zaman terlik ve yaşama dair objeler koya bilicem.. (kedi
modellemek epey zor olucak benim için hocam ama denicem)... Duvarda kapıdan içeri giren elektirik kablosu aradı gözüm şimdii onuda eklersem içerisi için epey bi merak uyandırcak (içeride ne var) Tabii birde kamera geri çekince sol köşe başı ve belki de bir baca isticek model ![]() sİze ilgilendiğiniz için çok teşşekür ederim 3d dünaysına farklı bir bakış açısı kazandırdınız bana sağolun hocam... (diğer konuya verdiğiniz cevabı da okudum hocam. Kalite çıtasını yukarlara çekmede ve 3d yi akademi boyutuna taşıma çabalarınız inş. sonuçsuz kalmaz ve başarıya ulaşır... İyii ki varsınız hocam.. |
|
|
|
|
|
#144 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Öğrenci
![]() |
çalışmalar...
çalışmaları bir amatör gözüyle inceledim ve çok beğendim güzel olmuş hepsi tabi sizin yorumlarınız farklı olabilir elbette olurda bende bunları öğrenirsem ilk sizlerle paylaşacam
çalışmaları takip etmeye devam edecem hepinize kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#145 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Murti bence de güzel olacak çalışman...
Çetin Hocam, çalışmanın gri halini yeniden gönderiyorum. Materyalleri sıfırladım. Bu arada ben max kullanmıyorum, modellemede tercihim wings3d. Yüzey kaplamalarını kendi özel programımla ayarladım. Renderi ise Povray ile almıştım. Fakat render olarak şu an yafray üzerinde çalışıyorum. Gri halini de yafrayla aldım. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Selam,
Ben sizin imajda biraz düzeltme yaptım ancak, gördüğüm kadarıyla bizim 1. cumhuriyet dönemi miarlık akımındaki yapıları andırıyor sizin modeller. O yuzden sanırım verdiğim linklerdeki binaları yakından araştırırsanız ve o binalardan biraz esinlenirseniz iyi olabilir. http://www.ahsapev.com.tr/Mimari_1_m...rlik_akimi.asp http://www.mimarlikmuzesi.org/galeri...sp?id=6&exid=1 |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Çetin Hocam zaman ayırdığınız için teşekkür. Resimleri inceleyip geliştirmeye çalışıcam. Bu arada şadırvanın uv kaplamaları ile uğraşıyordum. Son hali şu, nasıl devam ediyim mi yoksa onu da sıfırdan mı başlayayım
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Bence bu tasarım içinde şadırvana bir yer yok. Bir cami avlusu olsa olabilirdi. Ayrıca bir şadırvan yapmak istiyorsanız o ayrı.Ancak bu şadırvanın da dogru oldugunu sanmıyorum.
Biraz kitap karıştırmak iyi olabilir bence özellikle kolonların alt kısımları bana cok battı. Bu tarz işlerde inandırıcılık önemli. Farklı olmak adına hata yapmamak gerekir. ![]()
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Peki sayın hocam
Zaten ben de onu ayrı tutuyordum. iş aralarında uğraştığım için dediklerinizi hemen yapamıyorum, ama çalışıcam. Sağolun.
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Selamlar arkadaşlar, selam hocam. Murti, design2 aramıza hoşgeldiniz. Çalışmanız çok güzel olacak umarım. İşlerimin yoğunluğundan dolayı bir kaplama yapamadım projeme ama yakında bir boş günümde denemeler yapacağım. İnşallah bir gün daha aktif bir workshop yaparız. Herkesin tatil yaptığı bir zamanda mesela.
Saygılarımlar. Herkese kolay gelsin.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|