![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Mimar
![]() |
basit ev
henüz bitmedi 3d max + vray
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Bitince galeriye girer herhalde
![]() Bana biraz balkon parapetinin yuksekligi az geldi , biraz yukseklik korkum var ondan olabilir ![]() Bir de yan duvarda da bump olacak degil mi ? Kromaj aydınlatma elemanları acık havada kararmasın yazık olur :P Çimlerle ilgili çok deneme yaptım yakında paylaşacağım ![]() Sevgiler Başarılar Tasarım çok yalın ve güzel tam benim zevkim bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Mimar
![]() |
isiklandirma harika olmus
eline saglik!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() |
Merhaba LKDel, Görünmesine izin verdiğiniz kadarı çok başarılı görünüyor....tebrikler, objelerin detayları ışıkla başarıyla buluşmuş ve belirginleşmiş... Benim galeri adayım...tamamladığınızda sergilenmesi dileğiyle..tebrikler İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
evet asteria!ya katılıyorum
ama şimdiden kolon mimari önünde havuz filan güzel olacakmış gibi tebrikler bitimini bekliyoruz efendim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Mimar
![]() |
tesekkürler yorumlarınız için
en kısa zamanda tamamlamaya çalısıcam (ilk defa autocad kullanmadan model yaptım bir tek plane bütün binayı modellemeye yetiyormuş) iyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Mimar
![]() |
default scanline renderer
default renderla aldıgım bir sonuç
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Basit ama başarılı...
Merhaba,
Sade tasarımınız için tebrik ederim. Çok başarılı olmuş. Yalnız, ilk gönderdiğiniz renderdaki ışıklandırma ve dış mekanın camdaki yansıması, default renderdakine göre daha başarılı geldi bana Bir de Gökhan'ın da dediği gibi yan duvardaki bump ? Tekrar tebrikler, başarılar... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Kameranın konumu konusunda workshoptaki linkleri okudum da; burdaki bakis acisi sunum icin uygun mu? Bu bir soru, ima degil, yani henuz bitmedigi icin mi bu acidan goruyoruz yoksa sunum icin bu aci mi secildi?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Mimar
![]() |
ben de çetin hocanın workshop unu keyifle ve çok sey ögrenerek takip ediyorum
daha önce bitirmeyi düşündüğüm bu sunumu workshopla eszamanlı oradan öğrendiklerimle bitirmek isteği var içimde haklısınız açı dogru değil ama henüz tamamlanmadıgı için (bu arada merak ettim default renderla neler yapabileceğimi yada nerde oldugumu denemek istedim ) |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
camlar...
slmlar..camları refraction ve reflectionda vray map kullanarak sel illuminationuda 35 yaparak bidaha denemeni tavsiye ederim...genel komposizyon içinde camlar sanki biraz suni kaçıyor...bi de havuzun çıkış küpeştelerinin deki metal etki yi nasıl verdin ben bi türlü yapamadığımdan soruyorum....genel anlamda oldukça iyi bi çalışma..elinize sağlık..saygılarımla....
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
![]() |
ilk gördüğümde tadao ando geldi aklıma...mükemmel bir basitlik...tebrikler
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Acikcasi ben cok begendim ve basit demeyelimde cok sade bir görünümü var ve isiklandirmasi da ayri bir güzellik
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
ben bu tür evleri çok seviyorum... ama içerisi fazla karanlık geldi