![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Konya / Sille de sosyal tesis
Konya / Sille de sosyal tesis....Yine kısıtlı sürede oluşmak zorunda olan bir çalışma...
fonksiyon olarak fitness center + selmak ( nakış ) kursu + belediye irtibat bürosu + ve kütüphane den oluşan bir yapı... Fonksiyon lar belediyenin ( işveren ) takdiri... Eleştirilerinize sunuyorum... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
bol buldum kullanıyorum diye ben buna derim
![]() şu saçma rpcleri kullanmak zorundamısınız ? bence yapı çok iyi... her yerde o kadar çok gereksiz insan verki (!) insan nereye bakıcağını şaşırıyor... ışık gücü artabilir... kaplamalarda biraz daha özen istiyor .. sevgilerr
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
sacak
girişte soldaki küçük ünite bence buraya yakışmamış...bide arkadaki pencereler bant pencere olabilirmi? veya boy cam.......üst kat girişi çok etkisiz kalmış iyi bi saçak olmalı gibi..son bişey aynı yüzeyde boyalı yüzeyden tuğlaya geçiş bence iyi durmuyo...hep kötü yorumlar yaptım ama.....kusura bakma........
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
aydınlatma
bu projede ışıklar biraz zayıf kaşmış gibi. yani nasıl söylesem sanki akşam vakti çekilmiş bir fotoğraf gibi
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
sürenin kısa olması dezavantaj tabi. çalışınca daha farklı bir tasarım olacaktır. kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Parapetler
Ben de insanların bu kadar çok olmasını anlamlı bulmuyorum. Ayrıca çatı parapetleri benim dikkatimi çekti. Bir oran veya ölçek sorunu var gibi duruyor. Gene de genel olarak iyi görünüyor.Elinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
NİLÜFERR...
Rpc ler konusunda sana ve diğerlerine hak veriyorum..Biraz fazla kaçmış..Bunu birazda kasıtlı yaptım..Belediyedekiler durumu anlayabilsin diye.... ![]() GÜNZAT... Girişte soldaki ünite fonksiyon olarak gerekliydi...Hem selmak kursunun danışma ve güvenliğini bünyesinde barındırıyor...hemde diğer taraftan bodrum kattaki fitness center'ın girişini ve kontrolünü oluşturuyor...Fonksiyonları tamamen bağımsızlaştırdık... Arkadaki pencereler konusunda haklı olabilirsin boy pencere iyi olabilirdi... Aslında üst kat yani kütüphane girişi farklı ve kendini gösterir olsun istemiştim...bunu merdivenle vurgulamaya çalıştım...ancak dediğin gibi bir saçak istiyor... Boyalı yüzeyden tuğlaya geçiş konusunda sana katılmıyorum.. bence güzel oluyor...MEET... Işık konusunda çok eleştiri aldım galiba biraz soluk olmuş...Belkide kullandığım monitörden kaynaklanıyor...( sony monitör'ün renkleri ve gama düzeyi diğerlerinden daha farklı başka monitörde algı değişebiliyor..) Tasarım olarak gelişmeye açık bir şeyler yakalandı ama zaman sorunundan dolayı iki kere rafine olamadı ![]() ŞEVİN YILDIZ Parapetler 75 cm yüksekliğinde normal gibi ama bilemiyorum...Rpc konusunda size de hak veriyorum... Eleştiriler için herkese teşekkürler...Yapıcı olduğunu düşünüyorum...Kolay gele... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bunlarda Cephe Render Lari...
|
|