![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
new 1
Yeni Modelleme çalışmam. Tasarım bana ait değildir. Sadece modelleme yaptım. Sadece
3Ds max 5 kullandım... Yorumlarınız bekliyorum, Teşekkürler..! En son kaan3D tarafından düzenlendi : 27-04-2005 23:59. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
selam...
......... ellerinize saglik......Golgeleriniz olmasi gerektiginden cok daha sert duruyo........ bence biraz yumusatmakta fayda var........ texturelarla ilgili problemleriniz gozukuyor...... bahce duvarlarinda tekrarlar var........... cimen konusunda da biraz daha calismak lazim........ Havuz guzel olmus ama bence biraz hareketlilik istiyor......... eger havuz malzemenizin Bump'ina biraz Noise uygularsaniz daha iyi sonuc elde edebilirsiniz........ Arkadaki model gibi duran agaclar yerine de RPC onerebilirim...... sahneye de 1-2 insan koyarsaniz biraz daha zengin dururr......... Tekrar elinize saglik...... Kolay gelsin........ ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Herkese Merhaba
Arkadaşlar ben ağaç, insan figürlerini alpha channel a döşüştürerek max e atamak istiyorum. İlk önce photoshop a atadığım ve arka fonu tamamen siyah olan ağaç resminin arka fonunu magic wand ile seçiyorum. sonra Ctrl - I tuşuna basarak ağaç resmini seçili hale getirmeye çalışıyorum fakat arka fon tamamen beyaz oluyor. Ağacı teker teker seçmeye kalktığımda ise ve ctrl - I tuşuna basıdığım zaman hafif pembe bir ton ile ağaç seçilmiş oluyor ve 3ds max e atadığım zaman ağaç gri tonda görünüyor. Bu işi pratik bir şekilde nasıl yapabilirim. Veya elinizde Tif formatında insan, ağaç figürü varsa mail adresime yollamanız mümkün mü? kvaroglum@hotmail.com Teşekkürler Şimdiden! |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|