![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
max 5 villa render
Herkese selam
Deneme amacli yaptigim calismayi gonderiyorum.max 5 ile yapildi.Sahnede 1 adet standart target , 2 adet standart omni ve sky light var. Villa modelleme 1 gun ve 1 sahne icin render suresı 8 saat oldu.Mimari acıdan cok eksikler var Onlari da tamamlamayi dusunuyorum.Elestirilerinizi ve yorumlarinizi bekliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
ben de yeni sayılırım max'de.Ama göze çok hoş göründüğünü söyleyebilirim.Ellerine sağlık.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba seo,
Temiz modellenmiş ve standart ışıklarla + malzemeyle oldukça iyi bir çalışma....bu denemeler sizi daha iyi modellere ve render' lara taşıyacak.... Çizim üzerinde takıldığım ve geliştirilebilecek veya kararlı hale getirilebilecek noktaları işaretledim...kendimce elbette.. Karanlık kalan noktalardaki ince, güzel detayları kaçırıyoruz galiba..Başarılar dilerim .. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
güneş ışığının etkisini biraz daha arttırmalısın bende ışık kontrası sahneyi daha etkili hale getirecektir
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
render hakkında
güzel bir çalışma
ancak sormak istediğim birşey var. baca ile duvari arasında bir açı hatasımı var yoksa goz mu aldanıyo? iyi calısmalar |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Yukarı çıkan baca duvarı içeriye dogru açılı giriyor.dolayısı ile bir göz yanılgısına sebep oluyor. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|