![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Ofis Render - Standart ışıklar
![]() Askeri bir ofis modellemesi... Telefonlar ve bilgisayar hariç hiç bir model hazır değil... Standart TARGETED SPOT kullanılarak render alındı... Fotometrik çözümleme kullanılmadı.... Animasyonu da yapıldığı için render süresinin kısa tutulması tercih edildi... Kullanılan yazılım: 3DStudioMax 5.1.... Photoshop kullanılmadı.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
öncelikle elinize saglık
ben niçin animasyon yaptıgınızı merak ettim birde animasyonun süresi ne kadar basarılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Askerler animasyon da görmek istediler... Ana kumanda merkezinin animasyonu 2 dakika sürdü.. Ofisler ise 30 ar saniyelik animasyonlar halinde... Çok sayıda ofis vardı... O yüzden "Standart" ışıklar ile "Standart" Max renderi yapıldı...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba sevgili rocktuel,
Standart ışıklarla hazırlanmış gerçekten temiz ve iyi bir çalışma, standart ışıkları kullanarak başarılı görselleştirmeler hazırlanabileceğinin örneği kişilerdensiniz... Detayda bütünü kaybetmek istemem ancak bir tek ölçek sorunu yaşıyorum incelerken..; masalar ve koltukların boyutlarına göre insanlar için sanki o telefon ve ekran+klavye biraz ölçek olarak küçük kalıyor...belki de yalnızca ben öyle hissediyorum.... Başarılar En son asteria tarafından düzenlendi : 27-04-2005 17:33. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Aslında 1e1 ölçekli kondu... Ama ben de baktığımda biraz daha büyük olabilirdi diyorum...
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Bencede o nesneler küçük kalıyor. Kamera lens değeri nedir? Gerçi kamera deformasyonu görünmüyor ama... Belki sebebi odur.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Selam...
Olcek konusuna katiliyorum..... Ufak bi problem var gibi gozukuyor....... Isik konusunda gercekten elinize saglik...... Standart isiklarla photorealistic render elde etme konusunda bi kac tutorial kurcalamistim..... cok degisik sonuclar elde ediliyor..... Cetin Bey'in "Yalniz Ev" kompozisyonu hala gozumun onunde..... ....... sahneye uyguladiginz isiklar konusunda biraz bilgi verirseniz sevinirim..... Herkeslere kolay gelsin........ ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
öncelikle elinize sağlık...
başarılı bir çalışma. ancak yansıma biraz abartılı olmuş. duvarın rengi biraz yumuşak olsa daha iyi olurdu. duvar ile masanın renginin aynı olması da iyi olmamış. selamlar |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|