![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Cinema4D ile avi render almak
arkadaşlar aranızda c4d kullanıcıları varsa bana. acilen yardım gerekiyor.
c4d' kendi imkanlarında, en kaliteli şekilde avi ve render almak için ne tür ayarlar yapmam gerekiyor teşşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
öncelikle yardım almak için konu başlığını uygun vermeniz gerekir.
Lütfen kurallara uyarlım.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba,
Öncelikle, avi ve render yerine, film veya sabit görüntü ayrımını konsept olarak yapmanız gerekir. İstenilen sonuçlar açısından tamamen farklıdırlar. avi formatını ele alırsak; 1. Eğer sahnede gölge, şeffaflık ve yansımalar dikkat çekici orandalarsa, "Antialiasing" seçeneğinin "Best" olarak ayarlanması gerekir. 2. Bir bilgisayarda gösterim yapılacağı kabulunden yola çıkarak, çözünürlüğü istediğiniz formatta ayarlayabilirsiniz ve "Field render" seçeneği "none" olmalıdır. 3. "Frame rate" seçeneğini saniyede 25 kare olarak ayarlayabilirsiniz. Animasyona bağlı olarak daha düşük bir değer de belirleyebilirsiniz. 4. "Format" bölümünde ise "avi movie" seçeneğini seçin. 5. Gene animasyona bağlı olarak, "Effects" bölümünden "Scene Motion Blur" veya "Vector Motion Blur" seçeneklerini açarak, geçişlerin yumuşatılmasını sağlayabilirsiniz. Ancak gene de, DVD veya TV yayınına yönelik çalışmalarda ve durağan görüntülerde özel ayarlar ve durağan sıralı görüntüler kullanarak üst kalitede çözüm elde etme yöntemleri vardır. Teşekkürler, İyi çalışmalar, Fatih |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|