![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
6 konut
Öğretim görevlileri için tasarladığımız...6 konut'u paylaşmak istedim...Eleştirilecek yanları olduğunu düşünüyorum....süre malesef yine çok kısaydı...herşey 3 günde bitmek zorundaydı...Neyseki dün yaptığımız görüşmede ek süre koparmayı başardık...Bir sonraki etüt inşallah daha rafine olur...Paylaşmak istedim...Eleştirilerinizi bekliyorumm...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Slm
Oncelikle elllerine saglık guzel olmus. Benden tek elestırı fazla sayıda araba kullanmıssın ve tekrar olmus. Onun dısında camlarını ozellıklemı grı sectin? Duvarla cok aynı renk olmus gbı geldı bana |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba mim_abdurrahman. ben bir seyi merak ettim bu üç günün içine hem tasarım hem görseller mi dahil.
insanlar bir sabah kalkıp ben bir ev yaptırayım hemen bir mimara gitmeliym 3 4 günde yapar zaten diye mi düşününüyorlar saka gibi hepimizin basına geliyor galiba |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
futurearc tekrar konusunda haklısın...camlar özellikle gri seçilmedi ama fazla rahatsızlık vermediği için o şekilde kaldı...
Lkdel malesef hepsi 3 günde...2 yıldır piyasadayım..Bugüne kadar tasarıma 10 günden fazla ( bir kaç iş hariç) zaman ayıramadım...İnsanlar yani müşteriler herşeyi bilgisayarın yaptığını zannediyorlar..ikincisi tasarımdan ziyade max m² kullanımını max ekonomiyi düşünüyorlar.. aslında bu konu eni boyuna uzunca tartışılacak bi konu ama burada çok uzatmayalım... Eleştiriler için teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
geç kalmış bir eleştiri.....
araçları ortada yaratmış olduğun "alley" e sokma bence...birde yaratmış olduğun "alley" simetrik ...bu simetrikliği kırabilirsin.....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
3 gün için..
..Merhaba..3 günlük tasarım-modelleme-sunum için hiç de fena sayılmaz..İnsanların boyutlarını tekrar gözden geçirmek lazım gibi..elinize sağlık..Umarım 3 gün içinde de iç mekan çalışması da istememişlerdir...
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Ellerinize saglik....
Ben aydinlatma konusunda bilgi rica edecektim.... Dis mekanlarda aydinlatma da bazi problemlerim oluyor..... bi kac ipucu verirseniz sevinirim..... kolay gelsin.... ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Digialp simetriyide asimetriyide seviyorum..bence iki yaklaşımda güzel...
Celsuss insanların boyutları normal 165- 180 arası değişiyor...İç mekan çalışmasına henüz geçemedik umarım biraz süre verirler... Sei cho aydınlatma konusunda ben G-I ( global illumination) tekniğini diğerlerinden hem pratik hem de başarılı buluyorum...En basitinden sahneye bir skylight koyup light tracer'ı aktif hale getirip güzel bir render alabilirsin...yada render motorlarıyla çalışırsın...sonuçlar birbirine yakın olur...Tabi at'ın binicisine göre kişnemesi olayınında göz ardı etmeden...Bazen standart ışıklarla harika çalışmalarda yapılıyor...Her insanın bir yoğurt yiyişi var... Kolay gele... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
...
........!! |
|