![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Slm arkadaslar;
Bu formu uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazma fırsatı buldum. Yaptıgım modelin 5 gundur tek kare renderını alamadım. Isıksız max in kendi isiklarıyla rendır aldıgımda 15 dakikada alabiliyorum fakat isin içine isık gırınce render suresı inanılmaz uzuyor. Neden kaynaklanabilecegini bilen bir arkadaşımız varsa yardımları için simdiden tesekkurler... Bu arada model 25 katlı bır otel ,bir ada uzerınde ve rpc kullanılmıs, isiklarım ise 5 adet target spot daha fazlasını koymaya cesaret edemiyorum. Herkese kolay gelsın |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
http://www.arkitera.com/forum/showthread.php?t=4089
http://www.arkitera.com/forum/showthread.php?t=4580 muhtemelen ısık ayarlarından kaynaklanan bir sorundur. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Sanirim,
* Dosyaniz cok buyuk yani asiri detayli cizilmis olabilir * 5 adet target spot tek basina cok fazla bisey ifade eder birbilgi degil bunlarin gölge ayarlarindan kaynaklanan sorunlar olabilir (en buyuk ihtimal) * Kullandiginiz donanim islemci hizi, RAM ve hard disk alani olarak yetersiz olabilir. Eger bana ulasirsaniz sorununuza dosyayi inceleyerek cozum bulabilirim. Ozel msg atabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Yardımlarınız için tesekkurler;
web sitenizi ziyaret ettim dosyam biraz fazla yuklu gondermeye calısacagım. Bilgisayar donanımımında iyi oldugunu dusunuyorum. p4 1gb ram 120 gb harddisk 256mb ekran kartı var uzerınde Sorun dosya boyutu oldugunuda zannetmıyorum cunku kucuk boyuttakı dosyalarada aynı seyı yapmakta. Isık bırtane omnı bıle koysam surenın onune gecemıyorum. Servis paketi indirdim internetten max 6 için bazı ayarlarımı falan değistirdim ama hicbir gelişme yok Mailinize dosyamı ve ondan alınmıs bır ısıksız renderı gondericem. Simdiden cok tesekkurler.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
programdan
bence programında bir problem var. bilgisayarın fazlasıyla yeterli..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
cetin_tukerATyahoo.com 'u tercih ederseniz sevinirim.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|