![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
villa salon
Ön proje dosyası için salon perspektifi...İçmekanlar fazla detaylandırılmadı, genel bir fikir verebilmek için bu render'ı hazırladım. Herkese iyi çalışmalar...
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
merhabalar;
Öncelikle tebrik ederim iyi bi çalışma olmuş ellerinize sağlık, yalnız perdeler ve tavanda sağdaki ısık grubu biraz rahatsız edici bana göre, ama genelde maket gibi bi hava yakalamıs , ayrıca derinlik iyi olmus, photoshop kullandınız mı acaba bu çalışmada merak ettim. iyi çalışmlar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
İlk render'da hiç photoshop yok sadece DOF marifeti. Bu image bir photoshop denemesi, belki kapakta kullanılır.
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Sol alt köşedeki bulanıklık rahatsız edici... Onları görmeden bir render alınsaydı daha iyi olmaz mıydı acaba?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
tebrikler guzel 1 calisma olmus. fakat bir noktayi sormak ve 1 fikir onermek istiyorum. ( tabi dusundugum doruysa
) arka tarafta yanan 1 somine var saniyorum. eger dogruysa etrafta atesin isiginin vurdugu yuzeyler olsaydi cok daha iyi bir ambiyans olacakti bence. yinede eline saglik kolay gele ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba,
Eline sağlık. Paylaştığın için teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yorumlar ve öneriler için sağolun
rocktuel: İlk image'da öndeki bar taburelerinin biraz blurry de olsa anlaşılabildiğini sanıyorum ama onların önündeki bar beni de rahatsız etti ve kaldırdım daha sonra ![]() bir@'der: aslında şöminenin orda bazı yansımlar var ama onları görebilmek başka bir bakış açısı gerektiriyor, şömine odaklı bir render da düşünülebilirdi tabi tuğrul: sağol, özellikle de bu foruma katılımcı olarak harcadığın emek için
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|