![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Görselleme yarışması....neden olmasın?
Arkadaslar neden görselleme yarışması düzenlenmiyor ,gerçi ben 1 yıldır bu siteyi takip ediyorum ,belkide düzenlenmiştir de benim haberim olmamıştır bilmiyorum ama
böyle bir yarışmanın ülkemizin görselleme teknolojisine ve bilgisine yapacagı katkı büyük olacaktır ve bu siteninde sürekli gündemde kalmasını sağlayacaktır ,ben sadece öneriyorum ,site yöneticilerinin bu öneriyi dikkate alacaklarına inanıyorum .... saygılar..... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Penaltı bir !
Ayasofya hiç hayır demez çok sevinir bence...Keşke kendisi de bir gaza gelse...
Şimdi her türlü "rendering" serbest mi hocam?? (Biraz takılacağım artık katlanacaksınız bana) Farklı kategoriler olur herhalde..Jüri başkanlığına da asteria'yı öneriyorum... Sevgiler... ---- Bu konu başlığını en üstlerde tutalım... En son Tugrul Yazar tarafından düzenlendi : 15-04-2005 12:39. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
öyle bir eylemimiz olacaktır.
Yakında. Kolay gelsin
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
teşekkürler..
Ayasofya önerimizi dikkate aldıgın için teşekkür ederim .....
dörtgözle yapacaklarınızı bekliyoruz...... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|