![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
3ds max için model
3ds max te kullanmam için çatı (3 boyutlu) insan, araç ve ağaç figürlerini bulabileceğim bildiğiniz bir site var mı acaba?
teşekkürler.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu konu başlığı herhalde benim gördüğüm 10 defa açılmıştır, biraz forum içi arama yapmanı öneriyorum.
İnsan, ağaç gibi figürler herhalde 3dlinks.com'da vardır ama üç boyutlu "çatı" modeli arayanı ilk defa görüyorum.. .Üç boyutlu kiremit modeli bulursan beni de haberdar eder misin? Ama üç boyutlu çatı'yı bulabileceğini pek sanmıyorum. Gözünü seveyim Kaan nerenin çatısı o? Kırma çatı ise bir line çizip extrude et, al sana çatı.. Bir box yap, rotate ile çevir...Kolay gelsin... ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Tuğrul'a katılmamak elde değil.
Lütfen biraz daha dikkat ve lütfen forumu arayın önce sonra soru sorun. Sorunuzun cevapsız kalması hem sizi mutsuz eder hem de buranın değersiz olmasına sebep olur. Ayrıca biz de her aradığımızı buraya yazmıyoruz. Önce arıyoruz bulamazsak ve gerçekten zorlanırsak yardım istiyoruz. Hah size çok mu uzman olmak gerektiği hasıl oluyor. Yapacak bir şey yok. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
evermotion.org da free stuff bölümünde sanırım kiremit modeli var ayrıca editablepoly seceneğini kullanarak kiremitli çatı modellemeyle ilgili bir de tutorial gördüm diye hatırlıyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|