![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
auto cad den max e
selam arkadaslar.auto cad 2002 de çizdiğim 3 boyutlu cizimleri.3d max 7 e gönderip orada bir mekan içine yerleştirip. kaplama ışık gibi özelliklerini eklemek isitiyorum.ama max kullanmaya yeni basladım.nasıl yapacağımı bilmiyorum.öncelikle autocad ten max e nasıl göndereceğimi analtırmısınız.birde max de basitce bir mekan nasıl yapılır.malzeme atama nasıl yapılır.bunları bana anlatırsanız veya anlatan bir site tavsiyee ederseniz sevinirim.şimdiden tesekkürler.iyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
mrb aramiza hosgeldin
![]() max te acacain yeni bir dosyadayken file butonu altinda import seceneini tikla buradan autocad dwg uzantılı dosyalarda autocad cizimin cagirabiliyorsun. yanliz bence boyle yaptigin cizimi max e cagirip modelleme yapmayi deneme. ilk basta tekli objeler yaparak max komutlarini ve alt seceneklerini ogrenmeye calis.(bunlar sikici gelebilir ama ise yaradigini ve 1 sure sonra aslinda bir sahne olusturmanin ne kadar kolay oldugunu ( isik , map ve render ayarlarina nazaran ) goreceksin. www.3dcafe. com herkesin bildigi bir site sanirim. ama google da max tutorial diye aratirsan alternatifli bircok site bulursun. kolay gelsin. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
bide import yapmadan maxi acip direk autocad cizimini tutup att1g1n1zda link/import diye seçenek ç1kar... link file derseniz acad çizimi ile max dosyasi arasinde baglanti kurmus oluruz ve degisiklik yapmak istedigimizde acad dosyas1nda yapt1g1m1z degisiklik diger dosyaya da yans1r
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|