![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Ofİs ÇaliŞmasi
iç makan çalışması değerlendirirseniz sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
tebrikler;
çalışma başarılı olmuş.özellikle ahşap texture unu çok beğendim.jpg dosyasına nası ulaşabiliriz ? özellikle beni rahatsız eden bikaç şey var onlardan bahsedeyim. 1. si tavan kartonpiyeri olan bir mekanda perde fonu dışarıda çok hoş olmamış.koltuğun rengi hoşuma gitmedi 2. 3. sü de duvar aplikleri biraz aşağıda mı kalmış ne ? ama ışıklandırma açısından güzel eline sağlık , modellemeler sana mı ait.kolay gelsin ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba whiski, Çalışmanın uygulayanı , yani siz, güzel ‘texture’, güzel ışık ve temiz bir çalışma gerçekleştirmişsiniz…. .Ancak mekan içinde tekrarlanmış ışık objeleri ve heykeller mekanın algısını güçleştirmiş. Bu kadar çok ve farklı ışık kaynakları ‘kararsız ve ne istediğini bilmeyen’ bir büro yöneticisine işaret eder, çünki mekan sahibinin kişiliğini aynalar…bir mesaj taşır ziyaretçilere…firmanın veya kişinin karakteri üzerine çok şey söyler… Bazı ışık kaynaklarını ortadan kaldırıp, bazıları eğer kalacaklarsa yüksekliklerini ayarlayıp biraz da ışık yayar hale getirirseniz mekana daha çok şey katmış olursunuz. Venüs heykeli ise her yer ve köşede olmaktansa yalnızca bir yerde olsun , fakat kendine ait tanımlanmış bir alanı olsun….yerden biraz yükseltilmiş ve insan gözü hizasında olması da daha iyi bir sergileme olacaktır… Size başarılar diliyorum… En son asteria tarafından düzenlendi : 08-04-2005 22:30. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
bir soru
eline saglik calisman güzel olmus.
tabi mimarisini degil sadece renderini kastediyorum. sadece 1 sorum var.tabi bir tek sana degil ziyaret eden herkese. masanin altindaki hali lekeli gozukuyor. bu renderin ve golgenin bir problemimi eger oyle ise nasil duzultilebilir ? ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
merhabalar, zaman ayırıp eleştirdiğiniz için teşekkürler;
Ahsap map ini yarın buraya ataç edeceğim biraz geç oldu ama kusura bakmayın, modellerin ise hepsi bana ait deil, mobilyalar bana ait, (tasarımı deil, sadece modellemesi), ışık kaynakları için yorumların için teşekkür ederim asteria ama ben karar vermedim onlar için ama bana kalırsa işlev açısından da sıkıntı yaratabilecek durumdalar... Zemindeki halı olmaya çalışan şey ise , tabiiki becerilememiş bi çalışma ... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben bir şey eklemek istiyorum gerçi iç mimar değilim ama
bence iç mekan düzenlemelerinde bu tip nispeten daha klasik olanlar, gerçekten uzmanlık isteyen ve hayli zor olan işler. kitch e teslim olmak an meselisi neyse ben en basitinden bir sey sormak istiyorum, duvarda gömme dolap kapakları niçin nispeten daha modern? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Ahsap Map'İ
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
...
...Çok teşekkürler sevgili whiski,'Map' inizi paylaşmanız incelik... İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
umarim bir sekilde bu duzen degisir ![]() |
|