![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Uluslararası Tasarım Yarışması(DÜŞ ÇİZGİSİ)
DÜŞ ÇİZGİSİ adlı Uluslararası Tasarım Yarışması
Ankara Samanyolu Eğitim Kurumlarının Organize ettiği Yarışmaya Büyük Firmalar sponsor olmuş Çok cesurca bir girişim tebrik etmek lazım Bunun bir diğer yönü uluslararası bir yarışmanın Türkiyedeki bir kurum tarafından organize edilmesi 1.ciye 4500 YTL Toplam 30 000 YTL İncelemekte fayda var |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
eğer mümkünse bu yarışma ile ilgili haberinizi yarışmanın şartnamesi ve bilgilerinin erişilebileceği bir web sayfası adresi ile süslerseniz ne kadar değerli olacaktır. Değil mi.
Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Diğer mesajda aynı kulanıcı tarafından bir mesaja da rastladım. Bu yüzden ikisini birleştiriyorum. Ayrıca bu konu başlığı içeriğe daha uygun diye bunu tutuyor diğerni siliyorum.
Aşağıdaki mesaj "cbngn" kullanıcısı tarafından gönderildi. -------------- İnternette rastladım,Ankarada Bir Eğtim Kurumu Uluslararası düzeyde Tasarım yarışması düzenliyor,olacak iş değil,Acaip sevindim,bizdede birileri bişeyler yapıo Düş Çizgisi adlı Tasarım yarışmasına 30 000 YTL ödül koymuşlar. www.duscizgisi.com ------------------------
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Tabi ki... Fethullah Gülen'de para bol.... Gani gani...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Kayseri
Mimar
![]() |
çok lüzumsuz bir mail rocktuel.
habire destek yerine köstek. nedendir bilinmez....
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
![]() |
gereklilik kriterlerimiz farklı olabilir... fethullah gülen gibileri hakkında bakış açılarımız da farklı olabilir... ama ben kendi açımdan GEREKLİ ve DOĞRU olduğuna inandığım bir mesaj (MAIL değil) yolladım... İstediğimi istediğim gibi dile getiremeyeceksem ne biçim FORUM bu anlamadım...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Bu konuda Rocktuel ile ayni fikirdeyim.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
Ama diğer yönden bu FORUM'da ve rendering bölümünde istediğinizi istediğiniz şekilde dile getiremezsiniz. Bir yarışma duyurusu yapılmış. İçeriği ne olduğu çok da önemli değil. Mimarlar katılabilir mi . Evet katılır. Hah yeri tam olarak burası değil, Yarışmalar bölümü. Buna da katılıyorum. Ancak hani belki buradan çok katılı olur diye buraya atılmış olabilir diye normal karşıladım. Diğer yönden mesajın yazılışı "olacak iş değil, Acayip sevindim" ibareleri bence de pek sevimli gelmedi. Olsun varsın dedik. İki ayrı mesajla atılmış konuyu birleştirdim bir yorum yapmadım. Ama diğer yönden mimari bir forumda Rendering bölümünde siyasi ya da değil bir konuda böyle direkt bir yorum yapmak konu dışı tartışmalara sebep olur. Yani bir diğeri çıkacak diyelim ki Fetullah Gülen'i yaşam biçimi yapmış biri (öyle kimseler de vardır. Düşünce özgürlüğ var isteyen istediğini düşünür) o da Rocktuel'e cevap verirse. YANİ O DA İSTEDİĞİNİ İSTEDİĞİ YERE YAZARSA. Bu forum forumluktan çıkar. Lütfen dikkat. Tartışmaların Kahve molasına taşınmasını rica edeceğim. Orada istediğinizi yazabilirsiniz. Ancak rendering bölümünü daha izole edelim lütfen. Özetle istediğinizi istediğiniz şekilde FORUM'un sadece KAHVE MOLASI bölümünde yazabilrisiniz. Belirli bir hiti olan ve çok okunan rendering bölümünde yarışma duyurusuna pek ses çıkarmadık ama rendering dışı tarışmaya pek göz yumamayız. Anlayışla karşılayacağınızı umut ediyorum. Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
Kayseri
Mimar
![]() |
öncelikle ben de böyle bir duyurunun rendering bölümünde olmasına şaşırdım.
inceledim siteyi ama pek mimarların katılacagı bir yarısma degil gibi geldi BANA. zaten jüride de mimara sartlamadım. hadi rendering bölümünde boyle bir duyuruya rastlamamız normal diyebiliriz ama buna karşılık verilen mesaja HİÇ ANLAM veremiyorum. birileri düşünceli davranmış,birileri davranmamiş.... o da olabilir... rocktuel in mesajını (mail degil dogru soyluyorsun) gormesem asla bu foruma boyle siyasi birsey yazmazdım, yazmadımda,en azından bunun yeri burası degil.(ayasofyaya hak veriyorum), kimseninde avukatlıgını yapacak da degilim... siyasi bir mesajın bu forumda olması,(bence) forumu yıpratmaktan başka birseye yaraycagına inanmıyorum.bu da benim fikrim.(Olmaz veya yazılamaz da demiyorum,sadece gereksizdi diyorum.) zaten önceki mesajımda küçük suratlarlada ( bunun gibi ) üzüldügümü göstermek istemiştim.saygı ve sevgilerimle.... |
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
selam
yarışmanın duyurusu için yer uygun değil sadece buraya değil başka bölümlere de klişe gönderildiği belli ve belli ki yarışmayı düzenleyen gönderiyor hiç sevimli değil siyasi bir içerik var mı yok mu bilemem. bence yeri burası değil kapatıyorum konuyu geçiyor gidiyor. yazan kişiye de dikkat etmesini rica ediyorum. Kolay gelsin
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|