![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
çizgi üzerinde obje çoğaltma
3dmaxte bir çizgi üzerinde belli aralıklarda obje çoğaltma hangi komutla yapılıyordu?öyle birşey hatırlıyorum sanki....örneğin bir vaziyet planı üzerinde ağaçların dizileceği çizgiler çizdim,onun üzerinde belli aralıklarla ağaç çoğaltmak istiyorum.komutu bilen varsa sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Shİft'e Basili Tutup Objeyİ İstedİĞİn DoĞrultuda Hareket EttİrdİĞİnde (multİ-copy) Çikan Pencereye Aralik Ve Adet GİrdİĞİnde İstedİĞİn Nesneden, İstedİĞİn DoĞrultuda, İstedİĞİn Araliklarla, İstedİĞİn Sayida Kopyalama Yapabİlİrsİn...
Kolay Gelsİn ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
tools içinde spacing tool, yardımcı olabilir sana...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
whiski'nin dediği gibi spacing tool kesinlikle size yardımcı olacaktır. 1. 2. 3. 4. Burada ise TEŞEKKÜR etmişsiniz. Bende size teşekkür ederim. Bunlar sizin açtığınız başlıklar. Ve hiç birinde size yardımcı olan arkadaşlara bir "TEŞEKKÜR" bile etmemişsiniz. Ki size zaman ayırıp yardımcı olmuş bu insanlar. Para istemiyorlar, ufak bir teşekkür yetecektir. Sonrada gelip yeni yeni başlıklar açıp yardım istiyorsunuz. LÜTFEN BİRAZ DAHA SAYGI. 2 yaşındaki bir çocuk bile düşen oyuncağını ona verdiğim zaman "teşekkür ederim amca" demişti. Bu forumu ve bir çok forumu yakından takip ediyorum. Bu forumların bir çok müdavimi arkadaşımdır. Hepside bana "FORUMLARDA SEVİYESİZ VE SAYGISIZ İNSAN ÇOK. BUNLAR BİZİ SOĞUTUYOR" demişlerdi. Bu forumda onlara hak vermek istemiyorum. Rahatsızlık verdiğim için özür dilerim. "3DS MAX 6 İLE CG FİLM YAPIMI" kitabından bir alıntıdır. Sayfa 411 UYARI Burada listelenen forumlar, çoğunlukla sektörün en önde gelen profesyonelleri tarafından oluşturulsuğu için çok değerlidir. Eğer forumlar kaba ve anlamsız yayınlarla dolarsa, en iyi sanatçılar ve profesyoneller hızla kaçar ve forumlar değerini yitirir. Bu yüzden, bu toplulukların devamı için yayınlarınızda çok dikkatli ve düşünceli olmalısınız. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
spacing tool
tool butonu altındaki spacing tool secenegi ile cizdigin bir cizgi uzerinde istedigin adette ve belli araliklarla objeni cogaltabilirsin veya array secenegi ile istedigin duzlemde istedigin aralik ve adette cogaltma yapabilirsin
kolay gele ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
divide ve measure komutlarının
divide ve measure komutlarının "block" alt seçenekleri de işinize yarayabilir.
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|