![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Terminal tasarımı
Bir şehir terminali proje teklifi tasarım ve cg bana ait her iki konuda yorumlarınızı bekliyorum,modelleme ve render hepsi 2 gün sürdü zamanımız çok azdı bundan dolayı cevreyi fazla işleme imkanım olmadı...
max6-vray |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
tebrikler
sevgili poyraz_ca
bunu sana direk olarakta söyledim. ama burada da paylaşmak istiyorum.Çalışman, aldığın renderler çok başarılı. Daha başarılı procelere imza atacağını umuyorum. Yolun açık olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
hmmm.. .
Merhaba,
şey... bence güneş kırıcıların, ve binanın genelinde üstte giden kırmızı renkte bir sorun var. daha başka bi renk istiyo o renk uymamış geldi bana. Gerçekçiliğini (tutarlılığını veya dilini de diyebiliriz) de zedeliyor hem. Ben en çok camın mavisinin tadını ve giriş bölümünü beğendim. 1. imajda alt kısmındaki tretuvarın yeşilliği de biraz fazla geldi bana. Bence bu çalışma biraz daha renksizleşmek ister, biraz daha soyutlaşmak sanki. Ve taşıtların eksikilğini hissetmemek mümkün değil , otobas, ve taksi ister.yaşantı ister. Planda ise (binanın kendi içindeki veya dışındaki) geometrik referansların eksikliğini hissediyorum . ama bu kişisel bişey... ve sanki biraz daha geçirgen, iç dış ayrımı daha dikkate alınmış olsa bence binalar, dünyayı iyilik sarsa, herkes mutlu huzutlu refah içerisinde nice günlere.... başarılar diliyorum, bereketli renderola. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Bence renderda en iyi etki camlarda oluşmuş. birde ikinci perspektifi görünce aklıma ilk perspektifi biraz daha çaprazdan alsan sanki daha ii olacağı geldi. bilemiyorum. deneyip görmek lazım. ellerine sağlık...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|