![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Cihangir'de çatı katı
Merhaba,
Aşağıdaki imajlar cihangir de bir çatı katı tadilat projesi dahilinde müşteriye sunulmak üzere Viz2005 ve Mental Ray kullanılarak yapıldı. Kafasını gözünü yararak pek çok uzun bir zamanda bu aşamaya geldim ama bu( iki haftaya yakın) süre içerisinde 220 m2 lik çatı katıyla birlikte acemiliği atlatıp bi/u seviyeye ulaşabildim. Tasarım değeri olarak yoğun bir iş diyemeyiz buna. Gerçi ben 'render'ların dünyasında kaybolduğumdan beri( tekrar eden sözlerin anlamını yitirmesi gibi), gördüğüm bu imajları anlamlandırmakda güçlük çekiyorum. Son olarak bu çalışmada gerçekçiliğin peşine düştüğümü söyliyebilirim ben de, acemilikler var ama başka gözlere de ihtiyacım var. Hepinizin önerilerini şiddetle beklerim yani... Teşekkürler. Not1 :Banyonun işleyişi biraz ters oldu ama bu müşterinin istekleriyle ( "türk hamamı" istemişti) bu şekilde gelişti hatta kurnalı bölümün üstünde küçük bi kubbecik bile var.Döşeme kapalı gözükmüyor... Not2: Modelleme/ayarlar vs uzun sürdü ama 1600*1200 renderlar P4 - 2.4gh /512 ramli bir makinada 5-10 dakka arası idi. (herkesinki niye saatlerce sürüyo? ) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba ,
İlk etapta gördüğüm bir kaç şey....eminim çok daha detaylı yardım edecekler olacaktır.. Başarılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba,
Sevgili asteria, klozet ve lavobo yu duravit in kataloğundan aldım bunlara mesh smooth işlemiyor. ama ne yazık ki onları kullamak durumundayım ve evet şömine , evet koltuk malzemesi ve evet ışıklar.... özenli elştirine teşekkürler uğraşmışsın... "eleştiye karşı değilim, ama yalnız yapıcı olanlara" :P |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba
Pek yardımım olamadı demek ki... Kendi güzel modellerinizi üreteceğiniz günlere diyorum o zaman... Mutlu modellemeler ve başarılar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Edit mesh içinde face smotth uygulayınız o objelere. O zaman işler.
Auto Smooth yaparsanız gruplarla da uğraşmazsınız. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|