![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
helal..
arkadaşlar, ben bu foruma yeni katıldım..
bi kaç turdan sonra, daha yeni anlıyorum nereye katıldığımı.. gerçekten çok iyi çalışmalar var.. kendimi birden çok geride kalmış hissettim.. yani sorduğum sorudan utandım açıkcası.. şimdi sorumun cevabımdan çok, sizlerin nasıl çalıştığınızı merak eder oldum büyük özen var.. helal, başarılar.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba konu başlıgı ilgimi çekti daha dogrusu dikkatimden kaçtı (helal) nedenmi, şöyle cevap vereyim. okadar çok alıştıkki ingilizce başlıklar görmeye gördügümüz herbaşlıgı önce ingilizceymiş gibi algılıyoruz. gözümüz aşina olmuş birkere. bu konununda başlıgını türkçe manası ne anlama geliyor acaba derkene farkettim biranda
bu işin trajikomik yanı. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Üyesi
|
efe haklı
Alıntı:
neredeysy anadilimiz ingilizce oldu. seninki gerçekten trajikomik. türkçe kelimenin türkçe karşılığı? işimiz zor valla. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Arkitera Üyesi
|
ya varya nasıl hoşuma gitti bu yazı anlatamam,sanki biri benim beynimi okuyup yazmış gibi .....silkelenelim arkadaşlar!!!!!!!!genç nesil lütfen biraz daha bilinç diyorum.Daha gerekli ve gerçekten doğru şeylere özenelim.biraz kendimize sahip çıkalım yaaaaaaaaaa.... ellerinize sağlık,size içten teşekkür ederim bu yazı için.
Alıntı:
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
evet konu dışı olmamaya çalışalım lütfen.
Kahve molası bölümüne taşımak zorunda kalabilirim. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Peki bir soru: "HELAL" Türkçe mi ?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
Bunlar TÜRKÇE hatalar... Cümlelere küçük harfle başlamamayı saymıyorum bile... Madem çok hassas davranıyoruz bazı konularda, o zaman önce kendimize bu konuda çeki düzen vermek gerekiyor... Haksız mıyım? |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
![]() |