![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
öncelikle merhaba;
ilk defa katılıyorum foruma, önceleri sıkı bir takipçiydim, sizlerden öğrendiklerimle bir şeyler yapmaya çalıştım, yorumlarsanız sevinirim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() |
Hoşgeldiniz whiski,
Foruma farklı yaklaşımlı bir çalışmayla geldiniz, maket benzeri bir model yeni bir soluk.... Genel olarak çalışmanızı ve bu minyatür görünüşü sevdim, ancak galiba strüktür elemanlarından kolonların yerleri tefrişlerde sorunlar yaratmış: bekleme salonunun tam ortasındaki devasa kaplamalı kolon gibi, ki oturan insanlar birbirlerini ve mekanı göremiyorlar. Ayrıca koltukların oturma yerleri masalardaki çalışma sandalyeleriyle mukayese edildiğinde döşemeye çok yakın. Yer karolarının boyutları da galiba biraz büyük diğer ölçülerle karşılaştırınca . Pencere / kapı doğramaları ve camları örten storlar çok sevimli görünüyor ( bu çalışma bana çocuklar için hazırlanan ‘oyun ev’lerini hatırlatıyor.... yanlış anlamayın, iyi anlamda söylüyorum). Çalışmanızın mekan içeriğini sunuş açısından ‘komple’ etkisiyle vermesi hoşuma gitti.İyi ki yapmışsınız ve göndermişsiniz ... İyi çalışmalar En son asteria tarafından düzenlendi : 13-03-2005 23:03 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
sevgili asteria;
öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Ayrıca sizinle aynı düşünceleri paylaştıımı belirtmek isterim,özellikle kolon ve koltuklar için, tasarımda başka bir düzenleme yapılabilirdi belki ama koltuklar bir firmanın tasarımı ve tercih edilen boyutlar onlar oldu. ama gerçekten konsepte uymuyo...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|