![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
bozcaada bir sokak..
bu calismada bozcaadadan ve ayvaliktan
artik su borusu neden ordan gecmis gibi sorular sormazsaniz sevinirim.. herkeze iyicalismalar dilerim tesekkurler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Selam Özer,
Her yeni render'ını gördüğümde, "iyi ki bu siteyle Özer'i tanıştırmışım" diye düşünüyorum Ellerine sağlık, güzel çalışmalar olmuşlar (render olayından çok anlamasam da hoşuma gittiler). Sanırım her 2 renderda da yaprakların flu oluşları biraz rahatsız etti sanki beni. Bir de ilk renderda bina köşesinin dönüşü fark ediliyor ama bir yere kadar, devamı yok, sanki uçmuş... Hangisi Ayvalık, hangisi Bozcaada'dan?
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
evet öncelikle render'ın hikayesini anlatısanız varolan bir sokağın render'ı olduğunu bilirsek su borusunu tabii ki sormayız.
Yoksa bütün renderlar var olan bir binadan çıkmıyor. İlla bir şey yazmak için biraşey yazmıyoruz. Susmak en azından benim için de çok uygun olur. Su borusu değil herhangi bir boru için veya hiç bir şeye laf etmez ve sorular sormayız. Sizi sevindiririz. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Çok güzel, uğraşılmış bir çalışma. Tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaslar tesekkurederim...
arkadaslar tesekkurederim...
yukaridaki render bozcaada alttaki is eayvalik.ozellikle ayvaliktaki bahcenin sarmasiklarini once modellemistim yukarida gordukleriniz bunlardan ancak ayvalik render inda bunlarin sayisi artinca program cok kasti bu yuzden maps olarak kullandim. bu arada maglesef klavyem tek parmak oldugu için cok fazla aciklama yazamiyorum. sevgili paratoner tesekkurederim.bu isin piri sensin.senin calismalarini hep feyz aliyorum... bu resimler uzerinde ufak tefek degisiklikler yapiyorum tabii mesela ayvalik ta bahcede masa vardi ben iki adet testi koydum comlekleri cok seviyorum . bozca adada kapinin hemen yaninda su borusu girmis kastettigim buydu birde tretuarin mapsini begenmedim ama uzun arayislar yapamadim. herkeze tesekkurederim.... kendinize iyi bakin.... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|