![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben yeni max ciyim. sizlere max ve photoshopla yaptıgım cepheye takdim etmek estedim. hatalarımı (cephe tasarımı içinde) yazarsanız sevinirim
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
yeni maxciye gore basarılı dıyım...
kullandıgın rpc lerde sanki biraz problem var...sanki bir ufuk cizgisi problemi yasıyolarmıs gibi...birde hangi render motoru kullandın bilmiyorum ama sample larını arttırsan iyi olucak...bina mimarisini beğenmedim....cevre de cok bulanık ve anlatamamıssın...ama yeni maxci için basarılı diyebilirim...en azından modelleme yonunden... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
şimdi kızmak yok
binayı ben pek beğenmedim taş kaplama balkonlar oldukça tehlikeli ve güzel de gözükmüyor. binanın tasarımı size mi ait? RPC'ler ya da Photshop'ta koyduğunuz insan resimleri binadan kaçıyorlar. Sanki deprem varmış gibi. Onun dışında yukarıdaki terastaki ışıklar çok büyük ve çok göz alıyor. daha sadece malzemelerle daha iyi durabilir. binanın duvarı da hoş değil Daha iyi olacağına eminim teşekkürler kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çiçek, böceğe ve mapping'e fazla girmiş, ama ışık ve modellemeye pek girmemişsin henüz.
Hepimiz sürekli birşeyler öğreniyoruz, sana verebileceğim tavsiye olaya daha basit bakman. Önce çok basit ışıklandırma ve modelleme tekniklerine bak. Ferrari'yi ve RPC'yi en sona bırak derim. Öncelikle tüm malzemeleri bir kenara atıp modelin detaylarını tamamla. Sonra düzenli bir şekilde mesela layer kullanarak her malzemeyi ayrı ayrı dene ama çok hafif ve açık renklerle başla. harici render motorun yoksa önce bir skylight ve raytrace bir spot koymayı dene. Bina senin tasarımın değil ama senin elinde onu sade ve kendi çapında güzel gösterecek pek çok araç var. Taş kaplamalara dikkat et, Işıklandırma çalış. İyi çalışmalar... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|