![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
3d model indirmek istiyorum
Herkese slm arkadaşlar...
Bİliyorum daha önceden bu konuyla ilgili topicler açılmıştır.. Bİldiğiniz .dxf .dwg. 3ds veya .max uzantılı hazır taşıt mobilya hayvan vb.. modeller indirmek istiyorum...bildiğiniz linkler varsa verirseniz çok memnun olacağım.. Cvp. lar için şimdiden teşekkürler..
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ziyaretçi
|
www.3dlinks.com ' dan
3d objects opsiyonundan free objects'i secersen epeyce bi link goreceksin yada direkt olarak http://www.3dlinks.com/links.cfm?cat...bcategoryid=91 |
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
3d modeller
************************ ******** ****** git 3d modellerden nefret edene kadar bulabilirsin...adamlar calişmiş..iki senede yaklaşık 100.000 adet edindim. valla şaşırıp kalıyosun...------- Adamlar demek ki "çalışmış" söz konusu modellerin hepsinin yasal olduğunu bilemezsiniz zaten söz konusu xxxxxxxxx'ladığım yerdeki cd'lerin %99'un illegal olduğu biliniyor lütfen dikkat. bildiğiniz yasal hakları korunmuş site varsa söyleyiniz. bu şekilde bilgilendirmeye ihtiyacımız yok. bu sitede yasaktır ayrıca. forum başındaki uyarıları okumanız ve uymanız gerekir. Kolay gelsin. En son ayasofya tarafından düzenlendi : 19-02-2005 15:56. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
100,000 tane model satın almak sana pahalıya gelmiş olmalı
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
* ** ******* ******** ** ******* ayasofya tarafından silindi. Tuğrul biraz daha dikkat. ---------------------------- Graphisoft'un sitesine girin, GDL (Geometric Description Language) parametrik nesne kütüphanesi çok faydalıdır, ArchiCad satın almanız şart değil. Çünkü Autocad için bile bedava adaptör yazılımı var. En son ayasofya tarafından düzenlendi : 19-02-2005 15:57. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öncelikle verdiğiniz linkler için teşekkür ederim...
Burda böyle bir topic açtığım için galiba syn:admin tarafından hatalı bulundum. Neden onuda anlayabilmiş değilim...verilen linkler neden editlenmiş ve bu sitelere girip model indirmenin nesi sakıncalı anlamadım.Sitenin illegal veya legal olması benim amacıma ulaşmamda beni etkileyeceğinide düşünmüyorum... Saygılarımla..
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Sevgili 3.boyut
Dikkat ederseniz linklere dokunmadım. Bahsedilen yerler ise Internet bağlantısı ile ulaşılancak yerle değil. Arkadaşların öve öve bitirmediği yer, dolmuşa binilecek gidilecek ve arkasında illegal CD alınacak yerler. Yani sitenin legal olup olmaması beni ilgilendirmez. Ama burada bunun linki verilemez. Amacınız illegal da olsa legal de olsa söz konusu modellere ulaşmaksa sizi engelleyemem ne yapmak istiyorsanız yapın ama içinde az da olsa illegalite olan bir durum varsa burada ismi geçemez. Burda istenen sizin amacınıza ulaşmanız değildir. Burada amaç yasal yollardan bilgilendirmedir. Ediylediğim yerler site linki değildi. Zaten belli oluyor site linkleri duruyor. Ama illegal bir site ismi varsa onu da editlerim. Budur. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yanlış anlaşılmasın
Aman hocam ben gayet özenle yazmıştım onu, site veya yer ismi bile vermedim.. Neyse mesajımı biraz daha düzeltip tekrarlayayım da millet o kadar "*********"'te "ne demiş yahu bu adam" demesin..
400 küsur kişi bu konuyla ilgilenmiş, onun için tekrarlıyorum; İnternet üzerinde "free" olarak dağıtılan nesneleri yarım saatlik bir google aramasıyla bulabilirsiniz, ancak deminki mesajda demiştim ki genellikle free nesneler kaliteli değildir, sahnenize koyamazsınız, çünkü çoğu basitçe "sırıtır" orada burada bulunan kaliteli nesneler yüklü oldukları için aslında işe yaramazlar, dikkat edin, bunların çoğu para tuzağıdır, dedim ki zaten bunların çoğu da internetten indirilmiş uyduruk free nesnelerdir. Kendi nesnelerinizi mümkün mertebe KENDİNİZ MODELLEMEYE ÇALIŞIN demeye getirdim, bunun için de bir güncel tavsiye yaptım. (GDL ile nesneleri parametrik olarak modelleyebilirsiniz, bu sayede 50 farklı dwg modelinin yaptığnı tek bir dosya ile elde edersiniz.) Ben de daha yapamadım ama uğraşıyorum.. Hem modelin yüklü olmaması için, hem de doğru dürüst modelleme ve malzeme öğrenmek isteyen arkadaşlar lütfen olaya garip bir arşivcilik güdüsüyle bakmasın ve olaya bir de bu açıdan bakın diyerek yazmıştım mesajı..O nesneleri modelleyenler sizden daha yetenekli değiller. Bakın bu forumda bir kanepe modeli yayınlandı. Kendi sahnenizde kendi yaptığınız öylesine objeleri kullandığınızı düşünün. Keyifli olmaz mı? Mesajın editlenme nedeni yanlışlıkla piyasada illegal olarak bulunan bir koleksiyonun orjinal ismini kullanmam zannedersem, onun için de özür dilerim, asıl amacım forumu illegal hale getirmek değildi, O koleksiyonun varlığını bildirmek bu konu başlığına girmez mi? Belki arkadaşlar satın alırlar? Tekrar özür dilerim. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|