![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben eskişehirdeyim ve mimarlıkta öğrenciyim bana 3d max 6,0 versiyonun türkçe yaması varsa nerde bulabileceğimi
bildirirseniz sevinirim hoşçakalın... ![]()
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhabalar Rzeytun;
Öncelikle senin sorunun yeri bu başlığın altı değil. Başka bir başlık açmalısın ki prodigy'nin sorusu gümbürtüye gitmesin. Sorunun cevabına gelince öyle bir yama (benim bildiğim) yok. Olsa bile kullanmanı tavsiye etmem. Öyle yamalarla çalışmaya alışınca problemlerinin çözümlerini bulmak için aynı yamayı kullanan kişileri bulmak zorunda kalabilirsin.Malum bu tip programlarda dil, biraz karışıktır dolayısıyla orijinalii öğrenmeni öneririrm. SEvgiler SSA |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Yönetici olarak konuyu ayırmış bulunuyorum.
Lütfen biraz dikkat forum kurallarını uyunuz. Her ciddi forumda olduğu gibi; Öyle bir konu varken sanki hiç bir şey yokmuş gibi böyle başka soru sorulmaz. Cevabına gelince: MAX ve diğer halefi programlar için Türkçeleştirm komik derecede basit kalabilir. Neden? Çünkü ne yazık %60 terimim tam Türkçe karşılığı yok. Neyi çevireceksiniz. Gerekli de değil. Bence Max'ten önce Blender filan Türkçeye çevirilmeli.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
kardeş illada türkçe istiyosan kendin yap hem dahi iyi öğrenirsin kelimeleri sözlükten bak çevirdaha sonra bunu kaydet her zaman bir yama gibi kullan.
bunun için menü ayarlarında dilediğin şeyi yazmana izn vermişler ister türkçe ye ister farsça ya çevir senin için daha iyi olur.tamamını çevirmek istiyorum dersen -yani hata mesajları,uyarılar vs...- ozaman dissambler aracı kullanmalısın.yinede orjinal dilden vazgeçme
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
yama mevcuttur
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
evet gördüm ama indirmek için siteye üye olmak gerekiyor üye olduktan sonra vıp üye olmak gerekiyor vıp üyelik senin elinde olan birşey degil ben tam olarak anlamadım saçmalamışlar biraz bence de diger arkadaşların söyledigi gibi orjinal dilde max kullanman daha iyi olacaktır saygılar
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|