![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
iç mekan
Dün gönderemediğim çalışmalar bunlar
![]() Aynı mekanın günzüd ve gece renderları. Umarım beğenirsiniz ![]() Kolay gelsin ![]()
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
harika!
gerçekten kutlarım çok güzel olmuş.
Sadece birkaç birşey söyleyecem: 1. gündüz render'ında aydınlık seviyesini biraz arttırırsan daha iyi olur gibime geliyor. 2. gece renderında ise modellemede gözüken aydınlatma elemanlarını da ışık kaynağı haline getirebilir, ve yine ortamı azıcık daha aydınlatmak için "ambient only" si açık bir omni kullanabilirsin. (tabii bunlar müşterinin isteğine özel üretilmediyse) tekrar tebrik ederim, ellerine sağlık.
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Nasıl Demeli...
Selam çalışman iyi görünüyor öncelikle ellerine sağlık. Yanlız eklemek istediğim noktalar var. Örneğin Malzemelerinin çok fazla algılanmaması, yani malzemeye bakıldığında size yetersiz kendini hisettirmeyen bir malzeme söz konusu. Koltuk çok sert, dış mekan yapay, gökyüzünün maviliğine gölgeler biraz daha global olmalı diye düşünüyorum. Koltuğun önündeki sehpanın nasıl birşey olduğu anlaşılmıyor. Tabii yapmak istediğin bu ise, ben bu kompozisyonu yaratmak istedim diyorsan, eyvallah. Bu arada tavandaki şeyin ne olduğunu analayamadım, bu konuda bilgilerini sunarsan mutlu olurum...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Renderlar biraz karanlık olmuş. Bu konuda haklısınız ame benim monitörümde yeteri kadar aydınlık görüünüyordu. Bunu halledebilirim sanırım. Malzeme konusuna gelince özellikle kumaş ve halı yüzeylere yeniden bakmam lazım. Belki biraz bump sorunu giderebilir. Gölgeler konusuna pek katılamıyorum. Skyligt'ın gölgeleri ve güneş ışığının gölgeleri iyi gelmişti bana yaparken
![]() Eleştirileriniz için teşekkürler. Hah unutmadan tavandaki şey bir aydınlatma armatürü. Yanları ahşap alt kısmı ise cam.Umarım yeterli olmuştur ![]()
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
ışık ışık ışık daha çok ışık
başarılar |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
serdarefe ye katiliyorum...isik hayattir...
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|