![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba
Benim bilgisayarım P4 ve 256 kıngstone rd ram var.Max kullunmaya başladıktan sonra ve çalıştığım sahneler ağırlaştıkça bilgisayarım kitleniyor.Yani ram yetersiz geliyor artık.Piyasada rd ram bulunmuyormuş bulunsada fiyatları çok pahalı ddr ram lere oranla. Acaba p4 board değiştirip yerine amd board takmak ve 1 gb ram alıp hard diski de 10 000 devirli 8 mb önbellekli bir diskler değiştirmek mi yoksa sadece anakartı değistirip işlemciyi muhafaza edip 1 gb ddr ram mi taktırsam daha iyi olur?Başka iyi bir fikri olan varmı yada max en iyi hangi sistem özelliklerinde çalışır?Herkese iyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
böyle bir sistemde eski p4 rdram madurlarının karşılaştığı madurluk durumuna görülen o ki sizde katılmış durumdasınız..
benim size tavsiyem.. rd ram kullanan.. board ile rami ve işlemciyi.. hemen şutlayıp (P4 ü yazmamışsınız.. hızını) (eğer yeterli bir işlemci ise.. sanıyorum 2.4 ten aşağı olsa gerek..)bir amd çekerdim.. board ve işlemcisi.. amd 2500+ yukarısı.. bunun akabilinde hdde kasmazdım yazdıklarınızın aksine.. video edit işi ile kastırmıyacaksanız.. video editten kastımda 2 kanal mix falan.. 10000 rpm scsi..patada yok o hız.. sadece satada var.. scsi yada sata almanız gereksiz.. ekran kartına doğru kaykılın derim... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|