![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
eskilerden unutulmus
bunu da post edicektim aylar once, unuttum affedin, hala arada sirada degisiklik istenen aktif bir proje
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
render'a bir şey demem (zaten çoğu zaman çalışmalara pek cevap yazmamayı tercih ediyorum)
Ancak bunu pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Ukalalık saymayınız ama AEG'nin motor tribünü fabrikası gözümün önüne geldi. Bu çalışma kalesi ile beni pek çekmedi desen kızmazsınız umarım. Elinize sağlık.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
niye kizayim ayasofya? duke universitesinin mimarisi bu tip binalardan ibaret, ve yeni binalari da ayni kimlikte istiyorlar diye oyle tasarladi proje mimari, cok siki bir mimari tutumu var duke'un bu konuda. yapabilecegimz bisey yoktu bu konuda ama arka tarafina guzel bir kafeterya tasarlandi onu da yarin post ederim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
bitkileri nasil yapiyosunuz acaba
|