![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Florida'da bir yatakhane
Henuz tasarim asamasindaki projeyi musteriye gostermek ve renkler konusunda fikir edinmek icin yaptik, farkli renklerdeki hali henuz render edilmedi, yorumlarinizi bekliyorum.
model archicad'den 3dmax'e import (bircok yanlis var geometride ama duzeltmekle ugrasmadik sadece renkler ve gorsel tepki icin yaptik), renderer Vray 1.45, ortalama 45 dakika resim basina, uzun surmesinin sebebi cimlerin displacement olmasi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
selam yygusa..............
cidden iyi yapıyorsun bu işi.kalite hep süper.ellerine sağlık.... bir iki küçük şey takıldı gözüme...... başaklar(sanırım onlar başak)biraz abartı durmuyor mu sence de?yani göze çok fazla çarpıyorlar.landscape designer ile mi ekledin onları? bi de bundan önce gönderdiğin apartman çalışmasındaki ışık kalitesini burda göremiyorum.yani bi solgunluk soğukluk var.belki de binanın renklerindendir. son olarak bu kalitede bir işe daha iyi bir sky ayarlaybilirdin diye düşünüyorum.... total:süpersin.......... ![]()
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|