![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
klasik koltuk
merhaba,
ekteki modelleme 3ds viz 4 te gercekleştirildi..mumkun olduğunca gercek olculerde...bir modulu autocad de cizdikten sonra onlarca boolean operation yaparak gercekleştirdim...boylesine bir modellemeyi daha kolay yapabilmenin bir yolu var mı?gorus, eleştiri ve önerilerinizi rica ediyorum bir diğer ricam da 3dsviz 4 te ışık bandı ve neon nasıl yapabilirim? şimdiden teşekkurler ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Çizim oldukça başarılı olmuş. Ellerine sağlık. Benim bir sorum olacak bahsettiğin bir modül hangisi Biraz açıklayabilir misin?
Wireframe olarak da yollayarsan daha açıklayıcı olur. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
teşekkur ederim ...modulden kastettiğim; aslında bir tane desen var koltukta..asağı yukarı 10x20cm buyukluğunde bir pirinc desen..koltuğun tum sırtı bu desenin tekrarından olusuyor..kolcaklar ve ayak hariç...wire frame olarak da buraya ekleyeceğim birazdan..bu arada diğer ricam ile ilgili de yardımcı olabilirmisiniz? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Diğer konuda (Neon) bende çok başarılı sayılmam ama neonun içine gerekli renkte ve oldukça sık omni koyup effects ten lens effects ve burdan da glow eklersen omnilerine istediğine yakın bir sonuç çıkarabilirsin. Ha bi de neonun rengini ayarlayıp malzemesinin self illumination değerini de 100 yapman gerekiyor. Gerçi bunu zaten yapmışsındır. Daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsan tekrar mesaj at bir jpg resmi yollayabilirim bu konuda. Bende bu forumdan kaydetmiştim daha önce bu resmi.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
zemindeki kaplama algıda sorunlar yaratıo. tek başına koltuk mükemmel.kumaşın dokusunu hissedebiliyorum resme bakarken.koltuk üzerine düşen gölge bence gereksiz.işlediğin motifler el emeği göz nuru walla
ya cidden çok başarılı.....ellerine sağlık
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|