![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
lütfen yardım.. .
Lütfen bilgisi olan yardımcı olsun.render de oluşan bu mavi sarı kırmızı lekelerin sebebi nedir? daha önemlisi bunların oluşmasını nasıl engellerim.( bu render de 2-3 omni var. light tracer ı açtım ve bounces değeri de 1.) (default render )
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Bize donanimin ve kullandigin yazilim hakkinda bilgi verirsen sorununa yanit bulmak cok daha kolay olacaktir. Bende buna benzer bir sorun yasamistim. Sorun ekran kartinin suruculeriydi. Bazen en yeni surucu bile bir ise yaramayabilir. Bir iki hatta daha fazla eski versiyonu kullanmakta bir cozum oluyor. Ama yinede sen once en yeni suruculerle guncelle. Eger bunu zaten yaptiysan ve birsey degismemisse o zaman baska bir yol dusunulebilinir. Ama once dedigim gibi sistem kayanklarini belirt. Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Donanım, yazılım vb. bunlar benim pek anlamadığım konular.Ama sanırım ekran kartı ASUS V8170 DDR(SE) v31.40G . İşlemci ise Intel pentium 4 cpu 2.4 GHz. sorun bunlardan birimi acaba. (Büroda p4 2.8 var bikere o bilgisayarda da olmuştu bu sorun.) Yeni hangi parcayı almam gerekir. Yardımcı olursan çok sevinirim. Çok teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
render menüsünde-environmet and effects 'de -automatic exposure control parametresini 100 gibi yüksek değerlerde tutunca da böyle istem dışı kırmızı leke oluyor.belki bu sebep olmuştur diye bir yaziim dedim.kolay gelsin.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|