![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
prof yorumlar
Bir süredir forumu takip ediyorum ve gerçekten bu işin ustalarının çalışmalrını sabırsızlıkla bekliyorum. Amatör düzeyde model yapan biri olarak daha önce hiç çalışmamı foruma koymamıştım fakat artık kendim daha fazla ilerleyemediğim için prof bazı yorumlara ihtiyaç duyuyorum. Ve son çalışmamı yorumlarınıza sunuyorum. Herkese kolaylıklar dilerim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
herşeyden önce bunlar print edilip sonra scan edilmiş gibi bulanık.....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
gölgeler ?
herşeyden önce eline sağlık.
gölgelere biraz dikkat edersen, sanırım daha net bir ifade olacak, ayrıca fonu biraz açarsan daha aydınlık olur diye düşünüyorum... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
SElamlar;
Ben burada gölge göremiyorum belkide o yüzdendir bu matlık. Bu sahnede hiç extra ışık kullandınızmı? Sevgiler SSA |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
az kalmış!
modeline diyecek yok
![]() ama yukarıdaki arkadaşlarımın dediği gibi gölge (derinlik için) ve arka planın aydınlığını eklersen daha iyi sonuçlar (gerçekçi) elde edeceksindir tabi amacın buysa. yinede ellerine sağlık!! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Arkadaşlar ilk olarak yorumlar için çok teşekkür ederim.
Kısa kısa cevaplamay çalışayım. Yolladığım bu resimler deneme renderları ve oldukça küçük ebatlarda oldukları için bulanık çıktıklarını düşünüyorum. Aydınlık meselesine gelince zaten çok da aydınlık bir ortam yaratmaya çalışmadım. Alacakaranlık vaktini yapmaya çalışmıştım fakat çok da başarılı olamamışım anlaşılan.(Bu konudaki önerilere açığım.)Bu yüzdende keskin net gölgeler yerine area shadow tarzı gölge vermekti amacım. Ekstra ışıktan kasıt nedir bilemiyorum ama sahnede 1 adet ies sun ve 1 adet omni var. Ayrıca bu çalışmamın daha güncel bir halini yakın zamanda yollayacağım. Herkese iyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Yenisi
Daha önce bahsettiğim güncel hali. Hazırlayalı çok oldu fakat yollama fırsatı bulamadım. eni yorumlar için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Bu da başka kamera
Herkese kolaylıklar.