![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
soru???
Herkese merhaba...
Ben YTU son sinif mimarlik ogrencisiyim. Okulda su ana kadar teslim ettigim son 4 projemde mutlaka model teslimi de yapmaya ozen gosterdim ( concept halde bile olsalar ). Yaklasik 1 aydir su ana kadar forumda bulunan butun konulari incelemeye calisiyorum ve konulardan edindigim bilgilerle daha yeni yeni kendi capimda basarili olmaya basladigimi dusunuyorum. Okudugum her yazida kendime yeni bir sey katabildigimi biliyorum. Kendimi daha fazla gelistirebilmem ve mesleki hayatta koymus oldugum hedeflere ulasabilmem icin kendi calismalarimin yaninda venom, cetin tuker, ayasofya ( VIZ hocam ), parathoner, obscure_alien ve daha adini yazmadigim yada duymadigim ustalarla tanismam gerektigini dusunuyorum.Bu baglamda eski konularda okudugum CGMimar adi altinda en son nereye varildigi ve en yakin bulusma zamani hakkinda bana bir kac bilgi verebilirseniz sevinirim. Herkese saygilar..... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Böyle bir buluşma olmasını ve katılmayı bende çok isterim. Burada ki ustaların bence böyle bir eğitim tarzı buluşmaya önem vermeleri temennisiyle herkese başarılar.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Ayasofya.... Mikrofon sende
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
Buluşma dendimi Ayasofya kayboluyor.
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ayasofya Hocam........ konuyla ilgili bi iki bi şey yazarsanız sevinirim.... Saygılar....
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|