![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Bir villa
En son yaptığım bir çalışma. Tamamen kafamda tasarladığım bir çizim. Yani mimari olarak bir çok hata olabilir.
Ziyaret eden herkese teşekkürler. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba.Isık ayarlarını begendim.Ne kullandın acıklarmısın ...Ayrıca catıda mahya da kullandıgın kiremitleri nasıl yaptın merak ettim.
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Urunlerini merakla bekledigimiz ustalarin bizi fazla bekletmemesi supper sevindirici... Calismalariniz gercekten cok basarili... Kendimi henuz elestiri yapacak duzeyde bulmadigim icin Ozcan Cetin'in sorusuna ek olarak cimlerle ilgili bir soru sormak istiyorum. Ozellikle sag altta gorunen yurume yolundaki cimlerin yuksek gorunmesini ve dolayisiyla taslarin ustune cikiyor izlenimini vermeyi nasil basariyorsunuz merak ediyorum. Bu, Map ayarlariyla gerceklestirilecek bir sey mi yoksa baska bir sirri mi ( paylasilacak cinsten
) var?... biraz aydinlatirsaniz sevinirim.... Bir an once yeni bir calismaya baslarsaniz ya da villanin icinden de bir kac render paylasirsaniz sevinirim... Kolay gelsin!!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık
v-ray render motorunu mu kullandın acaba? çimlerde de v-ray displace kullandın herhalde acaba doğru mu tahmin ettiğim? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
bence harika bir çalışma
iki nokta gözüme takıldı yalnız. ilki mahya kiremitleri güzel olmuş ama kiremitler bence olmamış.acaba resmin cözünürlügündenmi kaynaklanıyor onu bilemem ama ![]() ikincisi ise zemin kattaki balkon doğraması ile yanındaki pencerenin lento hizası bir degil. gözüme takıldı işte ![]() ellerinize saglık |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
"Merhaba.Isık ayarlarını begendim.Ne kullandın acıklarmısın ...Ayrıca catıda mahya da kullandıgın kiremitleri nasıl yaptın merak ettim."
Işık ayarları Standart bir Direct Light ve VRay'in GI'ı var Kiremitleri ise modelledim. ![]() "Urunlerini merakla bekledigimiz ustalarin bizi fazla bekletmemesi supper sevindirici" Estağfurullah. "Ozcan Cetin'in sorusuna ek olarak cimlerle ilgili bir soru sormak istiyorum. Ozellikle sag altta gorunen yurume yolundaki cimlerin yuksek gorunmesini ve dolayisiyla taslarin ustune cikiyor izlenimini vermeyi nasil basariyorsunuz merak ediyorum" Çimleri Displacement ile yaptım. Plane üzerine editable poly Modify'ı ve üzerine Noise'li Displacement. Ayrıca çim kaplaması. Bununla ilgili bir tutorial vardı. Bir dakika... Tamam buldum. İşte; Displacement_1 Editable Poly - Displacement "ikincisi ise zemin kattaki balkon doğraması ile yanındaki pencerenin lento hizası bir degil." Doğru. Bende şimdi gördüm Kiremitleride kötü modellemiş olabilirim. Ya da biraz büyük modellemiş de olabilirim. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
çevreye bir kaç insan ya da uçan kuş modeli eklemen render'ı daha güzel bir fotoğrafa dönüştürebilir... eline sağlık.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Eline sağlık..Nefis.
Eeeeee.............arka plan.....Boşver.... Nefis. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
bence de çok çok ....güzel bir çalışma. gölgeler harika. ellerine sağlık. maksat eleştirmek ya ben de o arkadaki minnik tepeye takıldım. kusura bakmazsın artık. biz de böyle bir çalışma yapsak da arkadaki tepeye takılsalar. darısı başıma
![]()
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|