![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
|
cinema 4d ile çayır çimen yapımı
cinema 4d de çimen yaparken displacementi kullanıp şöyle gerçekçi uzun uzun çimenler yapmak istiyorum ama olmuyor pump kullanmak zorunda kalıyorum aslında fena olmuyor.ama ben daha güçlü bir patlama görmek istiyorum.nasıl olur?
teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Çayır çayır çimencik
Çok gerçekçi çim oluşturmak için (sadece yakında görünen veya bölge bölge uzamış çimlere uygulayın) benim tercihim "Hair Department V1.83" plugin'ini kullanmak.
Çimenin uzamasını istediğiniz bölgeleri seçip, uzunluk, açısal ve boylamasına varyasyonlar, yerçekimi (çimenin yerçekimiyle eğilmesini sağlar), çimenin kaç parçadan oluşacağı gibi ayarlamaları yaptığınızda çok gerçekçi çimler elde edebilirsiniz. Ayrıca bu plugin'le seçeceğiniz geometri ve yüksek yerçekimiyle püsküller, saç ve sakal gibi çeşitli elemanları da oluşturabilirsiniz. Bu freeware bir plugindir. Arama motorlarından bulabilirsiniz. Plugin'i download edip C4D Plugins klasörünün içine kopyalayıp C4D'yi çalıştırın. Plugins menüsünden erişim yapabilirsiniz. Fatih |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|