![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
otel 4 yıldız antalya/ çolaklı
antalya çolaklıda 4 yıldızlı bir otel projesi. Yorumlarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Güzel bir FOTOĞRAF!!:):)(cemcimrin)
Çok harika olmuş ya, sizin gibi çalışmalar yapanlar beni iyice gaza getiriyor. yerleştirilen insan resimleri biraz açık versede otel sanki fotoğrafın bir parçası gibi duruyor!!! şu ışık ayarlarınız hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim!!!(bende artık fotoğrafa benzer renderlar almak istiyorum) varsa lütfen bir kaç çalışmanızı daha göderin!!! tebrik ediyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
fotoğrafa adaptasyon
Arsanın paraşütle cekilmiş fotoğrafı üzerine adaptasyonu benim en çok kullandığım tekniklerden. Olayın gerçekciliğini arttırıyor. Burda daha rengine karar vermedik. Proje zaten bizim büronun tasarımı. Değişik altarnatifler üzerinde duruyoruz.
Işık ayarlarına gelinceee... Bir güneş ışığı üstüne birazda sky light. (tabii güneşin gün için durumu kontrol ederek.) yani ince ayarlı default render.Yorumların için teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
otelçolaklı hava foto adaptasyon ek...
Çolaklıdaki otelin bir başka görünüşü. Hava fotoğrafına adapasyon.
Arkadaşlar eleştirilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Modeliniz cok basarili olmus zaten..... ona soyleyecek bi sey bulamiyorum......benim ilk dikkatimi ceken en yakinda bulunan ve gozukmeyen agacin golgesinin imajda bulunup bulunmamasi gerektigi yada diger golgeler kucukken niye bu agacinkinin bu kadar buyuk golgesi oldugu idi.... bir de kaydiraklarin orada bulunan yesil beyaz karisimi objenin ne oldugu hakkinda bir fikrim yok ve bu acidan da belli olamiyor bence.....
Cimenler ve agac-calilik iliskileriniz super olmus bence......... bi VIZ kullanicisi olarak cimenlerde UVW map ayarlariyla istedigim cimen imajini olusturamiyorum...... yardimci olursan sevinirim........ tebrikler....... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
teşekkürler.
teşekkürler sei-cho.
Yakındaki ağaç gölgesi bende yeni farkettim biraz büyük olmuş Ama o ağaç gölgesi fotoğrafa derinlik katar.Gerçekci-doğru olmayabilir ama ilk izlenim olarak fotoğrafı çekenin arkasındaki dünyadan haber verir o gölge. Burdaki Amaç ağaçların fotoğraf karesinin arkasında da devam ettiğini anlatmaktı.(Kaydırağın altındaki de mantar şeklinde çocuk kulubü.)Çim olayına gelince yapacağın şey çok kolay.Çözünürlüğü çok iyi olan bir çim jpg'ini maxde çoğaltarak kullanacağına fotoshop ta yanyana kopyalaycaksın.Çözünürlüğü çok iyi ve bağlantı noktalarında devamsızlığı olmayan bir çim jpeg i oluşturacaksın.maxde de onu bire bir hiç coğaltmadan kullanacaksın. Bu kadar.. kolaygelsin..... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tebrikler, çok güzel olmuş. Modele ve diğer şeylere söylenecek fazla birşey yok ama birtek ile resimdeki gökyüzü biraz kapalı geldi bana. Havuzlar masmavi parlıyorken gökyüzü de ona biraz yaklaşabilirdi. Az bulutlu ve açık bir hava olsaymış vermek istediğiniz atmosfer cuk oturacaktı pırıl pırıl otel görüntüsünün üstüne.
Tabi bunlar devede kulak gibi.. Eline sağlık İyi çalışmalar. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|