![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba
![]() onceden dis gorunumu yolladigim evlerin ic gorunumu. bu yine bir cg calismasi.... ama bu sefer tasarimla ilgili az da olsa kendi payima duseni kabul edebilirim ![]() binanin mimarisi bana ait degil. ayrica zemin kaplamasi, duvar rengi, dogramalar belirli idi. bana ait olan sadece tefris,mobilyalar, objeler onlarin seciminde ozgurdum-daha dogrusu "kafana gore takil" dediler ![]() butun elestrilerinizi bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Eline sağlık
Genel olarak baktıgımda bence cok güzel bir çalışma olmuş. Tekrar eline sağlık.
Gördüğüm bi kaç bi şey var onları söğlemek isterim. Duvarda hic kontrast olmaması açıkçası rendera donuk bir hava vermiş. Birde vray-light mı kullanıyosun malzemeler vray mi ? Ya birde hakkatten şominemi o cevaplarsan sevinirimİyi Çalışmalar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
pardon
şömine değil galiba ama ne anlayamadımTekrar iyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
somine - mimarindan bana gelen veri boyle.
ben o beyazligi bu projede ozellikle yaratmak istedim. yani istedigim olabildigince beyaz,abartili bir bayaz ama yine de derniligi olan bir sey yakalamakti. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
keşke şöminenin tabanı başka bir malzeme olsa bembeyaz olunca biraz karışmış sanki ama atmosfer güzel yine de bir donukluk var gerçekten ama nereden kaynaklandığını bulamadım... Çalışmalarının devamını da bekliyoruz... Bu arada ben evermotiondan syMPaThiC nickli şahıs
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
gayet güzel
bence gayet güzel,ellerine sağlık giraffe,şömine diyen arkadaş nasıl bir benzetme yapmış bilmiyorum ama şömine olmadığı apaçık ortada zaten. benim bildiğim eski şöminelerin bacası olurdu bu yeni model sanırım
daha çok bir plasma tv yi koyabilceğimiz şömineye benziyo aslında hee unutmadan söyliyim gözüme çarpan şey şu soldaki pencere pervazının fazlaca parlaması ve yerdeki hayalet ışık vuruntuları.nerden geldiğini kestiremedim.hepsi bu |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
oldukca temiz bir render.
"yuzen" saksı disinda tek ekleyebilecegim environment map ile mekanı aydınlatan isigin pek uyusmamasi. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
sadece gözüme çarptı.
Sanfalyelerin bacakları çok ayrık. sandalyenin oturma kısımları çok minik kalıyor. Ayaklar çok geniş üzerine oturuldu mu daha da açılacakmış gibi. bunun dışında çok hoş. tebrikler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|