![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
3d vız 2 ye rpc nasıl yüklenir?
3d vız kullanıyorum.programa rpc yüklemek istiyorum.Yardımlarınız beklerim.
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
3d Viz ' Kurduktan Sonra Ayni Yolla Rpc KutucuĞunu İŞaretleyİp Rpc Kuruyorsun , Viz Cd'de Rpc Kurulum Programi Mevcut
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
hedef
rpc programına hedef olarak vız 2 yi mi göstermeliyim.Sözüne ettiğin kutucuk nerede?
Teşekkürler
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Evet rpc programına hedef olarak viz dizinini göstermelisiniz. Ancak RPC'nin hangi versiyonlara uygun olduğunu önceden kontrol ediniz. Viz 2.0 için uygun olmama ihtimali çok yüksek. RPC eğer satın aldığınız legal programlar geliyorsa zaten full sürüm değildir. Yok siz gidip RPC'den aldıysanız orasını bilemeyiz tabii. Bir teknik destek isteyiniz.
KOlay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
3d Viz 4 Veya 4.2 Al Derİm Ben .....rpc Kurulumuda Programin İÇerİsİnde Var Senİn SÖyledİĞİn SÜrÜmlere Bakmadim , Bİlmİyorum.....ama Ayrica Rpc Karakterlerİnİ Alman Gerek ,
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba,
Bildiğim kadarıyla VIZ 2 kurulumunda RPC eklentisi yoktu. RPC eklentisinin demo sürümü VIZ 3 ile başlayarak tüm paketlere dahil edildi. Ancak her VIZ sürümü için ayrı bir RPC eklentisi sürümü vardır. Bu durumda VIZ 3 için geliştirilen RPC eklentisi VIZ 4'te çalışmaz. Şu anda güncel olan sürüm Autodesk VIZ 2005'tir ve aynı şekilde güncel RPC eklentisinin demo sürümünü (Sınırlı sayıda nesne içeren) içerir. RPC eklentisi ve kütüphaneleri Archvision tarafından geliştirilmektedir. Bu nedenle güncel ve uyumlu sürüm için www.archvision.com a bakmanızı öneririm. Tabii bütün bu bilgiler lisanslı yazılım kullandığınız varsayımına dayanmaktadır. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|