![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
brazilli render alınmıyo!
max5'e brazil render paketini yükledim.brazilin ışık ve dokuları max'in kendi dokularının yanına normal olarak eklendi. fakat brazilin ışık ve dokularını kullandığımda renderlar siyah alınıyor karanlık sahneler alınıyor yani hiç bi işe yaramıyor.normal photometric yada standart ışıkları kullandıgımda ise(mevcut dokularımda dahil)normal olarak render alabiliyorum..
acaba brazil normal ayarları yapılabilirken iş render'a geldiginde neden sahneleri sadece karartı olarak gösteriyor. ben brazil renderdan faydalanmaya çalışırken bu sinir bozucu durumla karşı karşıyayım acaba sizler bu sorunuma cevap bulabilirmisiniz?? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Bilmem olabilir miyiz.
Umarım rio kurdunuz. Eğer rio ise bunu da belirtirseniz biz de daha gerekirse ekran görüntüsü ile de yardımcı olabiliriz. Renderer olarak default renderer değil de brazil'i seçiniz. O zaman ışıklar ve materialler gözükecektir. Yani siz brazil ile ışık ve malzeme verip hala eski tas eski hamam renderer ile devam ettiğinizden sonuç böyle oluyor. Hoş burada Cüneyt varken bize laf düşmez ama. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Diyalog Konugu
|
estağfurullah,
Ben de login olabilseydim aynılarını söyleyecektim: yani "Renderer olarak Brazil'i seçtiğinizden emin olunuz". Karşılaştığınız problemin nedeni bence de bu.. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|